(γράφει η Μ.D.) 

Εβδομάδα κορύφωσης συναισθημάτων αυτή του Ιανουαρίου (17-23/1/2022). Περισσότερο έντονα φαίνεται να αισθάνονται οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 18/4, 18/1, 20/7, 21/10, 3/6, 3/3, 5/9, 5/12, κάποιοι/ες εκ των οποίων βιώνουν ενδεχομένως σημαντικές αλλαγές ζωής (το τελευταίο σαφέστατα εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό ωροσκόπιο με τα ατομικά χαρακτηριστικά).

Ευνοϊκά μάλλον διαφαίνονται τα δεδομένα για αρκετούς/ές με γέννηση πολύ κοντά στις 20/11, 18/3, 18/5, 20/9, καθώς δεν αποκλείεται για αυτήν την ομάδα η εβδομάδα να επιφυλάσσει μια θετική, ανακουφιστική εξέλιξη που θυμίζει ίσως και την έννοια της δικαίωσης σε μια υπόθεσή τους.

Από την άλλη πλευρά, “εκρηκτικές“, πιεστικές, ανατρεπτικές ή έντονες στιγμές πιθανώς θα υπάρξουν για ορισμένους/ες που γεννήθηκαν πολύ κοντά στις 30/4, 4/5, 2/8, 6/8, 2/11, 6/11, 30/1, 3/2, 15/6, 19/6, 17/9, 21/9, 17/12, 21/12, 15/3, 19/3.

Κριοί και Λέοντες του γ’ δεκαημέρου κινούνται με χαρακτηριστική άνεση, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα κι ευστοχία, σε μια εποχή όπου οι Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου κάποιες φορές ενοχλούνται ιδιαίτερα μέσα από σχέσεις / συνεργασίες, ενώ οι Παρθένοι του γ’ δεκαημέρου αντιμετωπίζουν καταστάσεις φορτικές ψυχολογικά ή ιδιαίτερα απαιτητικές.

Κάποιες καταστάσεις / εξελίξεις /συμπτώσεις ευνοούν ξεκάθαρα τους γεννημένους/ες στις 1-2-3/5, 3-4-5/9 και κάποιους/ες της 1-2-3/1.

Συζητήσεις / προτάσεις / διαπραγματεύσεις (ξανα)πέφτουν στο τραπέζι και ίσως αξίζουν να ιδωθούν μέσα από ένα πρίσμα επιφύλαξης, κυρίως από τους πύρινους και τους αέρινους του α’ δεκαημέρου.

Περισυλλογή, οργάνωση θεμάτων, προετοιμασία για τα επόμενα βήματα, έρευνα, αλλά και συνετή, προσεκτική στάση απέναντι σε συμφωνίες / σημαντικές αγορές / υπογραφές αποτελούν τώρα σύσταση λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή.

Με τις ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα σε όλες κι όλους,

MD.-

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα της νέας σελήνης του Ιανουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΗ εβδομάδα της νέας σελήνης του Φεβρουαρίου 2022 (31/1-6/2/2022)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ