(γράφει η Marie-Denise) 

Τη βλέπετε τη φωτογραφία. Ε, σε τούτο το άρθρο θα ασχοληθώ με τις…”εκρήξεις” (δηλαδή με τα δύστροπα) της εβδομάδας.

Ας δούμε συνοπτικά τι συμβαίνει και ποιοι/ ες έχετε λόγο να προνοείτε, αναλόγως.

  • Τόσο ο Ήλιος, όσο και η Αφροδίτη έρχονται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Φροντίστε, λοιπόν, να αποφύγετε παιχνίδια δύναμης / εξουσίας / ελέγχου ή επιβολής με τον περίγυρο (και πολύ περισσότερο με άτομα κύρους ή με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η ευημερία σας). Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό, τη ζήλια, τα πάθη και μην επιλέξετε τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές / απαντήσεις. Βεβαίως, υπάρχει και η περίπτωση για “μοιραία πάθη” (και λάθη), ερωτικές ιστορίες γεμάτες σασπένς, αλλά και αδιέξοδα. Μεριμνήστε για τα οικονομικά και κρατήστε κάτι στην άκρη για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Τα παραπάνω σας αφορούν – πιθανώς- αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 11/4, 11/1, 13/7, 14/10, 27/5, 29/8, 28/11, 25/2.
  • Η Αφροδίτη (στις 17/7/2019) έρχεται αντιμέτωπη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Δεν το λες και χαράς ευαγγέλια για τη διάθεση / τον έρωτα / το χρήμα / την αίσθηση ικανοποίησης / πληρότητας. Μια “δυστοκία” είναι μάλλον αναμενόμενη, έστω για λίγο ή – τουλάχιστον – χρειάζεται συναίσθηση ευθύνης, αλλά και ορίων που τίθενται από τις απαιτήσεις / καταστάσεις της εποχής. Σας αφορά – πιθανώς – αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 6/4, 8/7, 6/1, 9/10, 22/5, 24/8, 23/11, 20/2. Οποιοδήποτε κέρδος προϋποθέτει ένα τίμημα.
  • Άρης στο Λέοντα: για τους Ταύρους που γεννηθήκατε από τις 28/4 έως και τις 2/5, αλλά και για τους Υδροχόους που έχετε γενέθλια από τις 28/1 έως και την 1/2 συνιστώ ψυχραιμία. Δεν είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή να εκφράσετε τις αντιρρήσεις ή τα παράπονα ούτε να επιχειρήσετε να επιλύσετε ζητήματα οικογενειακά / προσωπικά  / στις συνεργασίες. Αν μη τι άλλο, συνυπολογίστε πως καλό είναι να κυριαρχήσετε στη νευρικότητα, στην υπερένταση και στην εσωτερική φόρτιση που σας φέρνει εκτός ορίων, ενίοτε. Παράλληλα, διάγετε μια εποχή όπου οι αλλαγές είναι πιθανώς εξαιρετικά απαιτητικές και τα όποια προβλήματα κουράζουν πολύ συγκριτικά με άλλες χρονικές περιόδους. Αν είστε Λέοντες γεννημένοι / ες από τις 31/7 έως και τις 4/8 είτε Σκορπιοί με γενέθλια από τις 31/10 έως και τις 4/11, μπορείτε να φέρετε εποικοδομητικά αποτελέσματα υπό την προϋπόθεση πως δεν γίνεστε προκλητικοί, εριστικοί,  επιθετικοί ή αλαζονικοί. Λέμε ναι στην αποφασιστικότητα, αλλά χρειάζεται μέτρο και στρατηγική.
  • Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω: επηρεάζει πρωτίστως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 14/4, 14/1, 16/7, 17/10, 30/5, 1/9, 1/12, 28/2. Δίδυμοι της 30/5 και Τοξότες της 1/12 που αναφέρω εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε μάλλον επαρκώς οποιαδήποτε δυσκολία τυχόν προκύψει. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα μπορούσε να προξενήσει υπερένταση / ξεκαθαρίσματα / ιδιαίτερη φόρτιση μέσα από ποικίλες αφορμές / εξελίξεις, αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου που φυσικά εξαρτάται από την ακριβή ημερομηνία, χρονολογία, ώρα γεννήσεως κι από τον τόπο της γεννήσεώς σας. Για κάποιους / κάποιες οι εξελίξεις ενέχουν ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ τα θέματα που εγείρονται ενδεχομένως θα επανέλθουν επί τάπητος ή θα ξεκαθαριστούν οριστικά και τελειωτικά στο πρώτο δίμηνο του 2020. Βεβαίως, αν υπάρχουν υποστηρικτικοί παράγοντες στον ατομικό αστρολογικό χάρτη, θα μπορούσαμε να εικάσουμε και μια θετική εξέλιξη, όμως οτιδήποτε συμβεί φαίνεται να συνοδεύεται από ένα “πακέτο” ευθυνών και απαιτήσεων.
  • Συνεπεία των ανωτέρω, θα πρότεινα σε όλους μαεστρία στη διαχείριση γενικά, αλλά περισσότερο ακόμα στη διαχείριση “κρίσεων” σε σχέσεις / συνεργασίες. Παράλληλα, είναι σημαντικό να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση ή / και τις ανάγκες πρεσβυτέρων στην οικογένεια, στην περίπτωση που κάτι “ενοχλήσει” αυτήν την εποχή, έτσι ώστε να μην έχετε περαιτέρω ενοχλήσεις στις αρχές της επόμενης χρονιάς.
Προηγούμενο άρθροΕβδομάδα 15-21/7/2019: αστρολογικά σχόλια Α’
Επόμενο άρθροΔύσκολες αστρολογικές εξισώσεις της εποχής (Ιούλιος 2019)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here