(γράφει η Marie-Denise)

Καλή εβδομάδα!

Τη βλέπετε τη φωτογραφία, άρα κατανοείτε πως θα ξεκινήσω γλυκά. Θα μου πείτε, έρχεται σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, παρέα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο.

Ε, εγώ θα ξεκινήσω γλυκά.

Για να δούμε, λοιπόν. Ποιοι έχετε λόγους να συντονίζεστε με το πνεύμα αυτού του άρθρου;

  • Ζώδια γης και ζώδια νερού, γεννημένοι / ες γύρω στις 8/5, 10/9, 8/1, 10/7, 10/11, 8/3. Ε, ναι. Στις 18/7 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει επαρκείς διεξόδους / ευκαιρίες ρομαντισμού και χαράς, αλλά κι ελπίδες ανανέωσης κι εξεύρεσης λύσεων, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό ή καλλιτεχνικό επίπεδο.
  • Ταύροι της 14/5, Παρθένοι της 16/9, Σκορπιοί της 16/11, Ιχθύες της 14/3: ευνοείστε από την έκλειψη, κάτι που σημαίνει πως μια υπόθεσή σας πιθανώς βαίνει καλώς. Απλούστατα υπολογίστε πως υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο στο εξής, ώστε να σταθεροποιήσετε τα όποια οφέλη της συγκυρίας.
  • Κριοί γεννημένοι/ες από τις 29/3 έως και τις 2/4: ο Άρης δίνει έντονο τόνο ερωτισμού, δύναμη κατάκτησης, αλλά και νίκες σε μάχες που δίνετε. Είστε γεμάτοι/ ες ενέργεια και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Εύνοια ιδιαίτερη υπάρχει στην ενασχόλησή σας με τα παιδιά, την επιχειρηματικότητα, την τέχνη, τον αθλητισμό, αλλά και με οτιδήποτε σας δίνει χαρά!
  • Τοξότες γεννημένοι/ ες από τις 30/11 έως και τις 4/12: ο Άρης τονίζει τώρα την αισιοδοξία, τη φιλοδοξία, αλλά και το πνεύμα προόδου. Έχετε διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και πολλοί/ ές είστε εσείς που θα τα πάτε πολύ καλά σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές / εξωτερικό / ταξίδια / νομικές υποθέσεις / πολυεθνικά περιβάλλοντα / τεκνοποίηση / διαπραγμάτευση μεγάλων συμφωνιών.
  • Δίδυμοι (γενικά), αλλά και ωροσκόπος στους Διδύμους: εστιάστε στον οικονομικό παράγοντα, διότι με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορείτε να τα πάτε καλύτερα από άλλες εποχές.
  • Ερωτισμός, δημιουργικότητα, καλή διάθεση, επιτυχίες, διακοπές, χαρές και ικανοποίηση με κάθε αφορμή: αφορούν τώρα τους Ιχθύς και τους Σκορπιούς του β’ και του γ’ δεκαημέρου.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κι όλους!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΠοιοι θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…(προσεχώς)
Επόμενο άρθροΕβδομάδα 15-21/7/2019: αστρολογικά σχόλια B’
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here