(γράφει η Marie-Denise)

Ας συζητήσουμε λίγο διαφορετικά σήμερα. Ας κοιτάξουμε μπροστά, πιο μπροστά, πολύ πιο μπροστά ει δυνατόν.

Ας συνδυάσουμε τα εξής:

2019: Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, Νότιος Δεσμός Σελήνης στον Αιγόκερω, Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω

2020: Κρόνος στον Αιγόκερω (για μεγάλα χρονικά διαστήματα), Πλούτωνας στον Αιγόκερω, Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον Αιγόκερω (στο α’ εξάμηνο του 2020), Δίας στον Αιγόκερω (έως τις 20/12/2020)

Κερασάκι στην τουρτίτσα του 2020: Άρης στον Κριό από τις 27/6/2020 έως τις…7/1/2021...Εκλείψεις που συνεχίζονται στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω και προσθέτουμε και κάποιες στον άξονα Διδύμων / Τοξότη.

Είναι γεγονός ότι μυρίζει…«πολεμική» κατάσταση- υπό την έννοια τουλάχιστον των εντόνων διαφωνιών- αντιπαραθέσεων σε πολιτικό – παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, διαφαίνεται ότι οι «θρησκευτικές» και «εθνικιστικές» αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης και το στοιχείο του φανατισμού, όπως και η ένταση ανάμεσα στα Έθνη και στη νέα τάση μιας παγκοσμιοποιημένης κοινότητας κορυφώνονται «εκρηκτικά» . Φυσικά η αστρολογία δίνει μια «τάση» και οι άνθρωποι μπορούν (και μακάρι να μπορούν με νηφαλιότητα) να διαχειρίζονται μέσα από διπλωματικές και πολιτισμένες οδούς τις όποιες διαφωνίες (έως εδώ συζητώ γενικά, σε κοσμικό- πολιτικό – κοινωνικό επίπεδο και ΔΕΝ αναφέρομαι σε προσωπικές- ατομικές περιπτώσεις).

Σε ατομικό επίπεδο, τώρα, όσον αφορά στην καθημερινή ζωή μας (εδώ αξίζει να εστιάσουμε, γιατί εδώ επηρεάζουμε εμείς τα πράγματα με τη στάση και την τακτική μας μπροστά σε προκλήσεις που τυχαίνουν- στα επαγγελματικά / προσωπικά / οικογενειακά ζητήματα κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αρέσκομαι στο να σκεπτόμαστε καταστροφικά, εφόσον πιστεύω στην προσωπική προσπάθεια σε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας):

Ανάλογα με το πότε γεννήθηκε κάποιος θα μπορούσε να αναμένει μεγαλύτερες ή μικρότερες αλλαγές ζωής (προσοχή: εδώ δεν γράφω ΑΝ οι αλλαγές θα είναι θετικές / αρνητικές. Γράφω ξεκάθαρα τη λέξη «αλλαγές» χωρίς να τη χρωματίσω, γιατί δεν έχω στοιχεία προσωπικών ωροσκοπίων και δεν προβαίνω στο ατόπημα να δώσω στίγμα το οποίο πιθανώς θα έπρεπε μεταγενεστέρως να ανακαλέσω).

Αλλαγές (και μάλιστα μεγάλες) στο εξής  (από τώρα έως και τα τέλη του 2020) αναμένετε οι:

  • Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο των ζωδίων 
  • Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αντίστοιχα το Μάιο και το Νοέμβριο
  • Ταύροι του Μαΐου, Λέοντες γεννημένοι έως και 2/8, Σκορπιοί γεννημένοι έως και 2/11, Υδροχόοι του Ιανουαρίου 
  • Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς γεννημένοι συγκεκριμένα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: 5-15/6, 7-17/9, 7-17/12, 5-15/3

Παρακαλώ εστιάστε στα όνειρά σας και στα πιο θετικά σενάρια για το μέλλον της ζωής σας. Μη σκέπτεστε με βάση την καταστροφή, γιατί έτσι αναβάλλετε διαρκώς την παραγωγική, θετική, δημιουργική δράση και τελικά συμβάλλετε – εν αγνοία σας- στην αυτοκαταστροφή και στη συλλογική «πτώση», αφού αφήνεστε να καταβάλλεστε από φοβίες κι ανασφάλειες.

Η ζωή είναι εδώ για όλους μας και τελικά αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα μέσα από προκλήσεις που καλούμεθα σαφώς να αντιμετωπίσουμε με παρρησία.

Σκεφθείτε το κι αλλιώς: εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε! τώρα, αν η φύση έχει άλλα σχέδια για εμάς, θα το δούμε στην εξέλιξη. Αν μη τι άλλο, θα είμαστε περήφανοι για τις προσπάθειές μας και τη στάση μας!

ΥΓ. μήπως η φύση έχει και…πολύ καλύτερα σχέδια για εμάς και δεν το φανταζόμαστε;

ΥΓ.2 φανταστικό ενδεχόμενο ερμηνείας μεγάλων αλλαγών στη ζωή κάποιου: απόλυση από εργασία και μετά από λίγο εξεύρεση καταπληκτικής θέσης εργασίας, πιθανά κάπου στο εξωτερικό, με εκπληκτικές αποδοχές!

Καλή συνέχεια με χαμόγελο!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΙούλιος 2019- τεχνικά και συνοπτικά- αστρολογικά
Επόμενο άρθροΕβδομάδα 15-21/7/2019: αστρολογικά σχόλια Α’
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here