(γράφει η Marie-Denise) 

Από τα τέλη Ιουνίου 2019 είχα εμφανιστεί με κάποιες «σημειώσεις» στο FB, όπου μιλούσα για εκρηκτικές καταστάσεις, προβλήματα, εντάσεις, φυσικά φαινόμενα κλπ. τα οποία «φόρτωναν» ήδη από τις 2/7/2019. Δυστυχώς είδαμε κι ακούσαμε ήδη, αλλά συνεχίζουμε να παρατηρούμε στην ειδησεογραφία πολλά: σεισμούς, καταποντισμούς, θέματα με αεροπλάνα, εκρήξεις και πυρκαγιές κλπ.

Στο παρόν άρθρο θέλω να επισημάνω πως η εκρηκτική κατάσταση δεν έχει κλείσει τον κύκλο της, υπό την έννοια πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι παράγοντες (αστρολογικά τουλάχιστον) που συνιστούν «ένδειξη» για δύσκολα περιστατικά που μπορεί να λάβουν χώρα στη συνέχεια. Ο Άρης από την 8η μοίρα του Λέοντα αυτή τη στιγμή αποκλίνει μεν από την τετραγωνική όψη του με τον Ουρανό (στον Ταύρο), υπάρχουν δε κάποιες εξισώσεις – στο σύστημα Ebertin- οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να μας προβληματίσουν για τη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Δίας διέλευσης = Ερμής διέλευσης = Άρης / Πλούτωνας διέλευσης = Ουρανός / Πλούτωνας διέλευσης = Άρης γενεθλίου Ελλάδας = Ουρανός / Ποσειδώνας γενεθλίου Ελλάδας
  • Άρης διέλευσης = Άρης / Πλούτωνας γενεθλίου Ελλάδας = Κρόνος / Ουρανός γενεθλίου Ελλάδας
  • Άρης / Κρόνος διέλευσης = Άρης / Πλούτωνας διέλευσης = Ουρανός / Πλούτωνας διέλευσης = Άρης γενεθλίου Ελλάδας

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν (υπογραμμίζω εδώ ότι συζητούμε για τάσεις και όχι για βεβαιότητα) να δείξουν προβλήματα στη συνέχεια του Ιουλίου 2019, τόσο σε επίπεδο γεωφυσικών φαινομένων, όσο και σε θέματα με τη γείτονα χώρα ή με τους εταίρους (εδώ όπως κατανοείτε συζητούμε γενικά).

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να βαδίζετε αυτές τις μέρες πιο «ήρεμα» και πιο «υποψιασμένοι / ες» για τυχόν έκτακτα περιστατικά που θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος και να σας «ενοχλήσουν» με κάποιον τρόπο, καθώς επίσης να διατηρείτε στωική και μετριοπαθή στάση σε σχέσεις /συνεργασίες, όσοι/ ες έχετε γεννηθεί γύρω στις 5/6, 7/9, 7/12, 5/3, 20/4, 23/7, 23/10, 20/1.

Τονίζω πάντα πως ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης με όλες τις συντεταγμένες του κάνει τη διαφορά, συνεπώς δεν γίνεται μέσα από ένα γενικό άρθρο που εστιάζει σε έναν μόνο παράγοντα να βγάλουμε συνεπή και σταθερά συμπεράσματα για την προσωπική εξέλιξη καθενός / καθεμιάς ξεχωριστά. Δίνω ένα «στίγμα» και όποιος/ όποια επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει περαιτέρω τα προσωπικά του/ της ζητήματα!

Προηγούμενο άρθροΕβδομάδα 15-21/7/2019: αστρολογικά σχόλια B’
Επόμενο άρθροΟι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here