(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου) 

Από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο, η οποία θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου. Γενικά σε περιόδους που έχουμε ανάδρομο Ερμή αποφεύγουμε να κάνουμε σημαντικές ενάρξεις, να υπογράψουμε συμβόλαια ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Σε αντίθεση, η συγκεκριμένη περίοδος προσφέρεται για ενδοσκόπηση, συλλογή πληροφοριών και επαναξιολόγηση των καταστάσεων. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος για εύρεση χαμένων αντικειμένων, ρύθμιση εκκρεμοτήτων που είχαμε αφήσει καθώς και επιστροφή προσώπων.

Με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου γενικά αναμένουμε καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή ασυνεννοησία στην επικοινωνία, στα μεταφορικά μέσα, στο διαδίκτυο και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, σε συλλογικούς χώρους, στο εμπόριο. Στις 13 Φεβρουαρίου είναι μία πολύ ερωτική ημέρα ή επικερδής ημέρα αφού έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη. Επιπλέον, στις 15 Φεβρουαρίου σχηματίζει σε ανάδρομη πορεία σύνοδο με τον πλανήτη Δία και είναι πολύ πιθανό να έχουμε κάποια θετικά νέα ύστερα από επανεξέταση στον τομέα της τεχνολογίας, του διαδικτύου ή της επιστήμης τα οποία θα μπορούσαν να οριστικοποιηθούν γύρω στις 5 Μαρτίου, με την ορθόδρομη δηλαδή σύνοδο του Ήλιου με τον Δία.

Ας δούμε όμως τι θα φέρει ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με επαναξιολόγηση ή καθυστέρηση στην πραγμάτωση κάποιων στόχων, πιθανές παρανοήσεις με φίλους  ή μέσα σε συλλογικούς, καθώς και με εταιρείες.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε επαγγελματικά θέματα, θέματα καριέρας ή εμπόριο. Η περίοδος προσφέρεται για επαναξιολόγηση των επαγγελματικών ή κλείσιμο εκκρεμοτήτων σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας  σε ανάδρομη πορεία σας επηρεάζει αρκετά και  έχει να κάνει με ματαιώσεις, αναβολές ή καθυστερήσεις σε πιθανά προγραμματισμένα ταξίδια, συμβόλαια, σε οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό καθώς και με την ανώτερη εκπαίδευση.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις επάνω σε κοινά οικονομικά, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας.

 Λέων

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία σχετίζεται με ό,τι να κάνει με σχέσεις, γάμο, συνεργασίες αλλά και νομικά θέματα, και φέρνει παρανοήσεις και επανεξέταση σε αυτούς τους τομείς.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές ή λάθη, επάνω σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την μισθωτή εργασία, την καθημερινότητα μας, καθώς και τα κατοικίδια μας, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσετε εκκρεμότητες επάνω σε αυτά τα θέματα.

Ζυγός

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία φέρνει παρεξηγήσεις επάνω σε θέματα ερωτικά, τα παιδιά καθώς και το ελεύθερο επάγγελμα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και μία επιστροφή ανθρώπου από παρελθόν. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρανοήσεις ή και αναβολές με άτομα της οικογένειας σας αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ένα ακίνητο. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να παίρνετε σοβαρές επάνω σε αυτούς τους τομείς, καλύτερα να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και επανεξετάσετε τα παραπάνω θέματα.

Τοξότης

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με καθυστερήσεις, μετακινήσεις, αναβολές ή και παρανοήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο, συμβόλαια συγγενείς κλπ. Είναι καλύτερα να κάνετε μία έρευνα πληροφοριών  αυτή την περίοδο πριν υπογράψετε οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή απώλειες επάνω σε οικονομικά θέματα. Είναι καλύτερα να είστε πιο προσεχτικοί με τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με πιθανά λάθη σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, καθώς και με παρανοήσεις στο περιβάλλον σας.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή και παρασκηνιακά θέματα, ενώ χρειάζεστε περισσότερο να είστε μόνοι σας αυτοί την περίοδο.

 

Προηγούμενο άρθροΗ πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου 2021
Επόμενο άρθροΟ αμφιλεγόμενος ανάδρομος Ερμής (Φεβρουάριος 2021)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here