(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 στις 21.17 ώρα Ελλάδας στην 9η μοίρα του Λέοντα. Σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία φέρνοντας μία υπεραισιοδοξία στην ατμόσφαιρα, καθώς και ένα τετράγωνο με τον Άρη σηματοδοτώντας γρήγορα καινούρια ξεκινήματα, όμως και βιασύνη, δυσκολίες ή ανατροπές.  Η συγκεκριμένη πανσέληνος σχετίζεται με την δημιουργία, την τέχνη, τα παιδιά, αλλά και με ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις και το ελεύθερο επάγγελμα. Επειδή πραγματοποιείται επάνω σε κρίσιμη μοίρα, σίγουρα έχουμε κάποιες διαδικασίες στους παραπάνω τομείς , οι οποίες κορυφώνονται και μπορεί να προκαλέσουν άγχος ή κάποια ανησυχία.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Για εσάς η πανσέληνος σχετίζεται με τύχη στα ερωτικά σας, το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα, ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Ταύρος

Η πανσέληνος φέρνει ένταση αλλά και τύχη σε οικογενειακά, ακίνητο καριέρα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Απριλίου.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος έχει να κάνει με τις μετακινήσεις σας, την επιμόρφωση, την επικοινωνία σας, όπου χρειάζεται να είστε προσεχτικοί χωρίς παρορμητισμούς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουνίου.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 28 έχει να κάνει με τα οικονομικά σας στα οποία θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή για παρορμητικά έξοδα, ιδιαίτερα σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Λέων

Η πανσέληνος στις 28 έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα υγείας – εργασίας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι πιθανόν να έχουν εξελίξεις σε αυτούς  τους τομείς, παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξουν προσοχή.

Ζυγός

Η πανσέληνος έχει να κάνει με τους στόχους σας, φιλίες ή και συλλογικούς χώρους και ευνοεί περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας  στα οποία θα μπορούσατε να έχετε θετικές εξελίξεις, παρόλα αυτά απαιτείται προσοχή ιδιαίτερα σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα επικοινωνίας -μετακινήσεων και ανώτερης εκπαίδευσης και θα μπορούσε να δώσει θετικές εξελίξεις στους γεννημένους γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου στους παραπάνω τομείς.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών και θα μπορούσε να δώσει τυχερά κέρδη, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 30 με 31 Δεκεμβρίου, εφόσον τα διαχειριστείτε με σύνεση.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα των σχέσεων σας και θα μπορούσε να φέρει τύχη στο συγκεκριμένο τομέα, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 29 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν τώρα να κάνουν πρόοδο στην επίτευξη των στόχων τους.

Ιχθύες

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου αφορά σε εργασιακά θέματα, στην καθημερινότητα ή σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 14 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑστρολογία για την εβδομάδα 25-31/1/2021
Επόμενο άρθροΟ ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο (Φεβρουάριος 2021
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here