Το κορίτσι θαύμα με καριέρα από τα 11. Η γυναίκα με τους οκτώ γάμους Η μεγάλη ηθοποιός που έφυγε στα 79 από καρδιακή ανεπάρκεια

Ένας αστρολογικός χάρτης, μια εικόνα,  1000 λέξεις.

Ας δούμε κάποια πράγματα επιγραμματικά:

  • Τονισμένο το ζώδιο των Ιχθύων (Ήλιος, Ερμής, Άρης, Βόρειος Δεσμός στους Ιχθύς) και Ποσειδώνας σε αντίθεση με Ήλιο, Ερμή και Άρη προϊδεάζουν για την καλλιτεχνική φύση του ατόμου.
  • Μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά (Δίας από  Λέοντα, Αφροδίτη / Ουρανός από Κριό, Ωροσκόπος στον Τοξότη), αλλά και σχηματισμός χαρταετού με τη συμμετοχή του Μεσουρανήματος στο Ζυγό δίνουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό, την τόλμη, αλλά και την τύχη στο άτομο για να επιτύχει.

 

  • Κυβερνήτης 5ου, 6ου και 10ου οίκου ίδιος, η Αφροδίτη προϊδεάζει για καλλιτεχνικό επάγγελμα.
  • Χορηγός Βορείου Δεσμού στους Ιχθύς, κατά την αρχαία ελληνική αστρολογία είναι ο Δίας στο Λέοντα, άρα έχουμε δυο ζώδια που συνδέονται με την τέχνη.
  • Σελήνη στο Σκορπιό και μάλιστα επάνω σε άξονα Άρη / Κρόνου: ένδειξη για άτομο με δύσκολο ψυχολογικό υπόβαθρο, άτομο που δύσκολα βρίσκει ικανοποίηση και που μόνιμα ψάχνει για το τέλειο, με μια ροπή προς τη μελαγχολία ή και την κατάθλιψη σε στιγμές συναισθηματικής κρίσεως.  Μάλιστα, σε δική της συνέντευξη αποκάλυψε τα εξής: «Η πρώτη ανάμνηση που είχε ήταν σχετική με πόνο. Οι νευρικές διαταραχές είναι η νέμεσις όλων των ηθοποιών».
  • Αφροδίτη στον Κριό, σε σύνοδο με Ουρανό και Άρης σε εξίσωση με τον άξονα Αφροδίτης / Ουρανού: έντονα ερωτική φύση, εξαιρετικά τονισμένη σεξουαλικότητα
  • Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα το 1943 με την ταινία «Σιωπηλός κατήγορος». Στο σύστημα secondary progressions ο Ήλιος της L.T. βρίσκεται σε εξίσωση με τον άξονα Δία /Πλούτωνα, άξονα που προωθεί τη φήμη και την επιτυχία του ατόμου.
  • Απέκτησε πολλά υλικά αγαθά, κάτι που μαρτυρά η θέση του Δία στον 8ο οίκο και τα τρίγωνά του με Ουρανό, Αφροδίτη, Ωροσκόπο του χάρτη της L.T.
  • Απεβίωσε στις 23/3/2011 στο L.A., California- σε ιδιωτική κλινική-, όπως προανήγγειλε ίσως ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής με την εξίσωση: Μεσουράνημα στην 9η του Λέοντα σε αντιστοιχία με 8ο οίκο του natal = Σελήνη ηλιακής επιστροφής = Άρης / Κρόνος ηλιακής επιστροφής = Άρης / Ουρανός γενεθλίου και αντιστοιχία του 8ου οίκου της ηλιακής επιστροφής στον 6ο οίκο του natal…

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα μυστικά της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς 17/3 και οι άμεσα επηρεαζόμενοι
Επόμενο άρθροMohandas Gandhi: Το ξαφνικό τέλος του μοναδικού πνευματικού – πολιτικού ηγέτη της Ινδίας
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here