(γράφει η Marie-Denise) 

Σε αυτό το άρθρο θα παραθέσω κάποιες ημερομηνίες μέσα στο Μάρτιο 2020, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν τη θετική διαφορά στην εμπειρία ορισμένων του ζωδιακού:

  • 8-9/3/2020: ξαφνική, τυχερή τροπή σε ένα ζήτημα που πιθανά σχετίζεται με χρήματα ή συναισθηματικές υποθέσεις (ή ακόμα και συνεργασίες). Το όποιο “τυχερό” αφορά κυρίως τους γεννημένους / τις γεννημένες πολύ κοντά στις 27/8, 23/2, 26/12, 26/6 ( ή αν υπάρχει πλανήτης / σημείο εντός χάρτη στην 4η μοίρα Παρθένου / Αιγόκερω / Ιχθύων / Καρκίνου)
  • 11/3/2020: ευνοϊκές εξελίξεις ποικίλης ύλης (κυρίως σε επαγγελματικά ή άλλες συμφωνίες) για τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις 11/5, 11/1, 13/9, 13/7, 13/11, 11/3 (ή αν υπάρχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο πλανήτης / σημείο πολύ κοντά στην 21η μοίρα νερού ή γης)
  • 20-21/3/2020: δυνατά νέα ξεκινήματα ή προώθηση υποθέσεων με τον καλύτερο τρόπο για τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις 12-13/5, 12-13/1, 14-15/9, 14-15/7, 14-15/11, 12-13/3 (ή αν υπάρχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο πλανήτης / σημείο πολύ κοντά στην 22-23η μοίρα νερού ή γης). Για τη συγκεκριμένη παράγραφο, σημειώνω το εξής: όσον αφορά Καρκίνους / Αιγόκερους των ημερομηνιών που αναφέρω, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση και αποφυγή πάσης φύσεως υπερβολών / βιαστικών κινήσεων. Η τάση για Καρκίνους / Αιγόκερους της παραγράφου αλλοιώνεται κάλλιστα αναλόγως των συντεταγμένων του προσωπικού ωροσκοπίου – μιλώ πάντα για Καρκίνους / Αιγόκερους των συγκεκριμένων ημερομηνιών γεννήσεως! 
  • 22/3/2020: ευνοϊκές εξελίξεις που σχετίζονται με συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ειδήσεις, συμφωνίες (προφορικές /γραπτές) είτε μετακινήσεις (εκδρομές). Ευνοούνται κυρίως όσοι/ ες έχουν γενέθλια κοντά στις 24/4, 27/10, 27/8, 23/2, 26/12, 26/6 ( ή αν υπάρχει πλανήτης / σημείο εντός χάρτη στην 4η μοίρα Παρθένου / Αιγόκερω / Ιχθύων / Καρκίνου / Ταύρου / Σκορπιού)
  • 27-28/3/2020: θετικά τα νέα όσον αφορά χρήματα / αισθήματα / συμφωνίες. Ευνοημένοι / ες αυτή τη φορά οι γεννημένοι/ ες πολύ κοντά στις 13-14/5, 13-14/1, 15-16/9, 15-16/7, 15-16/11, 13-14/3 (ή αν υπάρχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο πλανήτης / σημείο πολύ κοντά στην 23-24η μοίρα νερού ή γης- κυρίως γης).
Προηγούμενο άρθροΜάρτιος 2020: προσέχουμε για να έχουμε!
Επόμενο άρθροΜάρτιος 2020: έως την εαρινή ισημερία
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here