(γράφει η Marie-Denise) 

Εαρινή Ισημερία 2020: πραγματοποιείται στις 20/3/2020 και ώρα Ελλάδος 05:49 πμ.

Μέχρι να φθάσουμε εκεί; Ας δούμε κάποιες παρατηρήσεις, λοιπόν, για το χρονικό διάστημα 9-20/3/2020. 

  • Ήλιος και Ποσειδώνας στους Ιχθύς
  • Ερμής (ορθόδρομος πλέον από τις 10/3) στον Υδροχόο και στους Ιχθύς στη συνέχεια
  • Αφροδίτη στον Ταύρο
  • Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Νότιος Δεσμός Σελήνης στον Αιγόκερω
  • Ουρανός στον Ταύρο
  • …όλοι οι πλανήτες σε…ορθή φορά.

Από τους παραπάνω, δυνατοί κρίνονται: – ο Ερμής στον Υδροχόο, η Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης-Κρόνος-Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αλλά και Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Σε δύστροπη θέση παραμένουν ο Ουρανός στον Ταύρο, αλλά και ο Δίας στον Αιγόκερω, αμφότεροι σε πτώση.

Γεγονός είναι, ότι με τους πλανήτες σε γη και σε νερό, φυσιολογικά σ’ ένα γενικό επίπεδο τα πάνε καλύτερα τα ζώδια της γης και του νερού, απλούστατα γιατί κινούνται σε … “γνώριμα / οικεία” ύδατα. Βεβαίως, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου έχουν πάντα λόγους να είναι σε εγρήγορση και να νιώθουν ενίοτε ασφυκτικά, αφού κάποιες καταστάσεις πιθανότατα κρίνονται επιεικώς…ενοχλητικές.

Μέχρι τις 20/3/2020 η Αφροδίτη θα βοηθήσει ή θα προστατεύσει ή θα φέρει και χαρές επί της ουσίας στους γήινους και στους υδάτινους που έχουν γενέθλια μέχρι τα μισά του ζωδίου, δηλαδή σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς με γέννηση αντίστοιχα έως τις 6/5, 8/9, 6/1, 8/7, 8/11, 6/3.

Ουρανός και Δίας σε δύσκολα για τη φύση τους ζώδια: μα φυσικά θα πούμε ότι οι επεκτάσεις (Δίας) και οι αλλαγές / ανατροπές / επαναστάσεις ή τα όποια απρόοπτα (Ουρανός) μπορεί να είναι έννοιες που συνδέονται με λανθασμένα κίνητρα ή με προβλήματα για πολύ κόσμο, καθώς ενδεχομένως λαμβάνουν χώρα σε χρόνους ή με τρόπους που δεν …προωθούν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. 

Η κακώς εννοούμενη φιλοδοξία, ο ιμπεριαλισμός και η πολεμική δυναμική, αλλά και το παρασκήνιο δίνουν και παίρνουν, δυστυχώς.

Η λεπτή τετραγωνική όψη μεταξύ Ουρανού και Ποσειδώνα εντείνει τα προβλήματα που συνδέονται με τον γνωστό πλέον Ιό, αλλά και γενικότερα με τις ιώσεις πάσης φύσεως, τις συγχύσεις, τις εντάσεις, μια κατάσταση που “μας παίρνει από κάτω και νιώθουμε ότι δεν κυβερνάμε εμείς το πλοίο, αλλά μας πηγαίνει η θάλασσα”…

Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη από τον Ταύρο μάλλον δίνει ένα ύφος αισιόδοξο στην όλη υπόθεση, ειδικά όμως μετά τις 25/3/2020.

 

 

Προηγούμενο άρθροΘετικές Ημερομηνίες για το Μάρτιο 2020
Επόμενο άρθροΟ χάρτης της εαρινής ισημερίας 2020 με ώρα Ελλάδος
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here