Η χρονιά του 2018 χρωματίζεται έντονα από τις πέντε εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 • 31/1/2018 σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα
 • 15/2/2018 ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο
 • 13/7/2018 ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο
 • 27/7/2018 σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο
 • 11/8/2018 ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα

 

Κατ’ αρχάς παρατηρούμε μια έντονη κινητικότητα στα ζώδια του Λέοντα και του Υδροχόου, κάτι που σημαίνει αυτομάτως πως οι εκλείψεις προπάντων φέρουν συμβολικά μια επιρροή στα συγκεκριμένα ζώδια, ήτοι Λέοντες και Υδροχόοι ας είστε πιο υποψιασμένοι για αλλαγές μέσα στη χρονιά που ακολουθεί.

Στη συνέχεια παρατηρούμε μία και μοναδική – ηλιακή- έκλειψη στον παρορμητικό σταυρό και συγκεκριμένα στο ζώδιο του Καρκίνου που συνεπάγεται έναν κραδασμό επιρροής σαφώς στους παρορμητικούς- Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους- και περισσότερο στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους.

Να σημειώσω πως οι σεληνιακές εκλείψεις (31/1, 27/7)  δεν συνδέονται απαραιτήτως με κάποια εξέλιξη σε πρακτικό επίπεδο, άρα δεν σημαίνει πως θα αναμέναμε οπωσδήποτε γεγονότα εξαιτίας / εξ’ αφορμής αυτών των εκλείψεων. Περισσότερο δείχνουν μια έντονη ψυχολογική φόρτιση που διαρκεί το πολύ έναν μήνα (δεκαπέντε μέρες πριν και δεκαπέντε μέρες μετά) και κυρίως στο χρονικό διάστημα που οδηγεί προς την έκλειψη.

Απεναντίας οι ηλιακές εκλείψεις έχουν βαρύτερο κραδασμό και τείνουν να συνδέονται με εξελίξεις εν τοις πράγμασιν, ενώ τα γεγονότα – δηλαδή η δυναμική της έκλειψης – εκδιπλώνονται στο μεσοδιάστημα μεταξύ δυο ηλιακών εκλείψεων. Κατά μια άλλη θεωρία, η διάρκεια της εκλείψεως σε λεπτά της ώρας αντιστοιχεί στα έτη επιρροής της, άρα αν η έκλειψη διαρκεί δυο λεπτά, τότε τα έτη κατά τα οποία ασκεί επιρροή αυτή η έκλειψη είναι δύο.

Με τις εκλείψεις του 2018 θα μπορούσαν να παρατηρηθούν:

 • Προβλήματα σε ομάδες ανθρώπων που έχουν να κάνουν με τη διατροφή- σίτισή τους
 • Προβλήματα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων που να συνδέονται με άρρωστα ζώα (πχ. νόσος αγελάδων)
 • Ζητήματα με ζώα (πχ. μια επιδημία ή κάτι βλαβερό γι αυτά)
 • Πλημμύρες
 • Θαλάσσιες αναταραχές
 • Περισσότερα φαινόμενα υδρωπικίας (κατά τον Πρόκλο), δηλαδή φαινόμενα συγκέντρωσης υγρού σε κοιλότητες του σώματος, όπως πχ. στην κοιλιακή χώρα
 • Σκάνδαλα νομικής φύσεως που συνδέονται με την κερδοσκοπία, το κεφάλαιο, την ανώτερη εκπαίδευση, τη Δικαστική Εξουσία

 

Ποιοι κυρίως και πότε θα έχετε ενδεχομένως ενοχλήσεις ή αλλαγές

 • από τις 15/1 έως τις 15/2 κυρίως οι σταθεροί που γεννηθήκατε κοντά στις 2/5, 4/8, 4/11, 1/2
 • από τις 15/2 έως τις 12/7 κυρίως οι σταθεροί που γεννηθήκατε κοντά στις 17/5, 19/8, 19/11, 16/2
 • από τις 12/7 έως τις 11/8 κυρίως οι παρορμητικοί που γεννηθήκατε κοντά στις 11/4, 13/7, 14/10, 11/1
 • από τις 15/7 έως τις 15/8 κυρίως οι σταθεροί που γεννηθήκατε κοντά στις 24/4, 26/7, 27/10, 24/1
 • από τις 11/8/2018 έως τις 5/1/2019 κυρίως οι σταθεροί που γεννηθήκατε κοντά στις 9/5, 11/8, 11/11, 8/2

 

 

Προηγούμενο άρθροΕτήσιες Προβλέψεις 2018 σε βίντεο
Επόμενο άρθροΟι γεννήσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2018 & τα “τυχερά” παιδιά!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here