Αν και η τύχη ορισμένες φορές θεωρείται κάτι υποκειμενικό / σχετικό ή / και πολύπλευρο, ας δούμε – σε ένα πρώτο και αρκετά γενικό επίπεδο- ποια βρέφη που θα γεννηθούν το 2018 θα έχουν κάποια…τύχη– σε αυτό το άρθρο πραγματεύομαι το θέμα για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2018- .

Φυσικά, για να συζητήσουμε υπεύθυνα και πιο σοβαρά επί του θέματος, θα πρέπει να δούμε και να μετρήσουμε πόντο πόντο το προσωπικό ωροσκόπιο εκάστου παιδιού βάσει ημερομηνίας, ώρας και τόπου γεννήσεως.

Γι αυτό το λόγο υπογραμμίζω και τονίζω ότι το παρόν άρθρο αποτελεί μόνο μια επιφανειακή εργασία και πρώτη – επιδερμική προσέγγιση δίνοντας ένα μικρό στίγμα τυχερών συμβόλων για τις γεννήσεις του 2018.

 

– 1-3/1/2018: τόσο ο Ήλιος, όσο και η Αφροδίτη συναντούν με όψη sextile τον Ποσειδώνα δίνοντας παιδιά με ρομαντισμό, έφεση στις τέχνες, εκτίμηση στο ωραίο, αλλά και ευαισθησία- ενσυναίσθηση- δοτικότητα.

– 8-9/1/2018: Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Πλούτωνας συνεργάζονται αρμονικά για ένα δυνατό αποτέλεσμα στη ζωή ενός ατόμου, που σημαίνει ότι έχουμε παιδιά με ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα, φιλοδοξία, αλλά και δυναμική επίτευξης μεγάλων στόχων.

– 19/1/2018: Ερμής και Ποσειδώνας συναντώνται σε όψη sextile για να δώσουν σκέψη ναι μεν πρακτική και μεθοδική, χωρίς όμως ν’ απουσιάζει η έμπνευση, η ιδέα, η δημιουργική προσέγγιση. Πολύ θετική όψη για την επικοινωνία και το χειρισμό του λόγου.

– 25/1/2018: Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία από το Σκορπιό αποτελεί δείκτη καλής υποδομής για τις διαδικασίες του λόγου και δίνει ικανότητα ευρείας σκέψης και ανάλυσης, χωρίς ποτέ να ξεφεύγει κανείς από το μέτρο της πρακτικής και της χρήσιμης εφαρμογής στα πράγματα.

– τυχερά τα παιδάκια που θα γεννηθούν από τις 11/2 έως και τις 6/3, γιατί θα έχουν στον προσωπικό αστρολογικό τους χάρτη την Αφροδίτη στους Ιχθύς, ζώδιο στο οποίο ο πλανήτης της ευεργεσίας έχει έξαρση, είναι δηλαδή παντοδύναμος.

– 21/2/2018: ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι ένας Ερμής που ωθεί στην διαισθητική αντίληψη των ζητημάτων και που βιώνει έντονα και συναισθηματικά τις καταστάσεις, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από το μέτρο και βρίσκοντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο – πρακτική εφαρμογή στις αφηρημένες ή / και καλλιτεχνικές ιδέες που σίγουρα έχει.

– 27/2/2018: η Αφροδίτη σε όψη sextile με τον Πλούτωνα δίνει παιδιά που θα έχουν αν μη τι άλλο ευκαιρίες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

– 1/3/2018: ημερομηνία κατά την οποία η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με το Δία στη διέλευση, συνεπώς η τύχη στο χρήμα αλλά και στις σχέσεις / συνεργασίες τονίζεται περισσότερο.

– 2/3/2018: ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία δίνει ταλέντο στην επικοινωνία, φιλομάθεια, αλλά και έντονη διαισθητική ικανότητα, όπως και ενσυναίσθηση, καθώς αμφότεροι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια του νερού.

-13-14/3/2018: ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δία προσφέρει δυναμική επιτυχίας και γενική τύχη σε κάθ’ επίπεδο στη ζωή ενός ατόμου. Είναι μια όψη που υπόσχεται συχνά διασημότητα και πλούτο ή – το λιγότερο- μόνιμες διεξόδους και λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη ζωή ενός ατόμου.

Προηγούμενο άρθροΣτα χνάρια των Εκλείψεων του 2018
Επόμενο άρθροΟ Κλήρος της Τύχης στα ζώδια της Φωτιάς
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here