Η  Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο της έξαρσής της, στους Ιχθύς, από τις 11/2/2018 έως και τις 6/3/2018.

Από αυτήν την θέση / πορεία, η ευεργέτιδα Αφροδίτη υπόσχεται προστασία ή / και τυχερές συμπτώσεις / συγκυρίες σε ορισμένους του ζωδιακού. Σε κάποιους άλλους, βεβαίως, θα συστήσω προσοχή!

Ας δούμε, όμως,  ποιοι και ποιες έχετε να αναμένετε κάτι στις ημέρες της εν λόγω διέλευσης:

 

  • 15-16/2/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο γης / νερού και συγκεκριμένα στις 26/4, 29/8, 27/12, 25/2, 27/6, 29/10: σταθερές αποφάσεις / κινήσεις που σχετίζονται με ένα αισθηματικό είτε οικονομικό ζήτημα.
  • 15/2/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο μεταβλητό ή παρορμητικό και συγκεκριμένα στις 26/5, 28/8, 27/11, 24/2, 10/4, 12/7, 13/10, 10/1: ασυγκράτητο πάθος, συγκρούσεις / εντάσεις λόγω ζήλιας- εμμονών- υπέρμετρης εσωτερικής πίεσης, λανθασμένες επιλογές, συμπεριφορές και κινήσεις που σχετίζονται με χρήματα ή αισθήματα. Προσοχή! Μην κρίνετε / πράττετε εν θερμώ.
  • 19/2/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο μεταβλητό ή παρορμητικό και συγκεκριμένα στις 31/5, 2/9, 2/12, 1/3, 15/4, 17/7, 18/10, 15/1: αστάθμητοι παράγοντες φέρνουν έκτακτα/ απρόσμενα έξοδα. Τάση για κεραυνοβόλους – ασταθείς- επιπόλαιους έρωτες. Τάση για ξαφνικές- απότομες ρήξεις σε σχέσεις / συνεργασίες με υπόβαθρο μια υπέρμετρα συναισθηματική οπτική των καταστάσεων. Προσοχή! Χρειάζεται εκλογίκευση στην αντιμετώπιση των καταστάσεων.
  • 21/2/2018: αν είστε: Καρκίνος της 5/7, Σκορπιός της 5/11, Αιγόκερως της 3/1, Ταύρος της 3/5, τότε μπορείτε να απολαύσετε τη διέξοδο/ λύση που σας δίνει η συγκυρία σ’ ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή τη ρομαντική στιγμή που αναμένατε στη συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, αν είστε: Δίδυμος της 3/6, Παρθένος της 5/9, Τοξότης της 5/12, Ιχθύς της 3/3 είτε Κριός της 18/4, Καρκίνος της 20/7, Ζυγός της 21/10, Αιγόκερως της 18/1: η απογοήτευση / αίσθηση εκνευρισμού ή ματαίωσης καραδοκεί σε μια υπόθεσή σας.
  • 25/2/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο μεταβλητό ή σταθερό και συγκεκριμένα στις 8/6, 10/9, 10/12, 8/3, 23/4, 26/7, 26/10, 23/1: αισθάνεστε πιθανώς έντονα ανεβασμένη τη λίμπιντό σας, κάτι που δίνει προοπτικές τόσο για δημιουργικές δραστηριότητες και εποικοδομητικά αποτελέσματα στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους δημιουργούς (σε επίπεδο τέχνης), όσο και για ερωτικά σκιρτήματα- βήματα / ατοπήματα! Προτείνω να αξιοποιήσετε δημιουργικά τη διάθεσή σας, να απολαύσετε την τύχη και τον έρωτα αποφεύγοντας επιπόλαιες τακτικές και πράξεις, τόσο στις συναισθηματικές σχέσεις, όσο και στις οικονομικές επιλογές.
  • 27/2/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο γης / νερού και συγκεκριμένα στις 10/5, 12/9, 10/1, 12/7, 12/11, 10/3: αξιοποιήστε μια πολύ θετική- ουσιαστική – υποστηρικτική συγκυρία / εξέλιξη που αφορά σε οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.
  • 1/3/2018: αν γεννηθήκατε σε ζώδιο γης / νερού και συγκεκριμένα στις 13/5, 15/9, 13/1, 15/7, 15/11, 13/3: χαράς ευαγγέλια όσον αφορά μια συναισθηματική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία ή μια οικονομική υπόθεση! Κερδίζετε, χαίρεστε, λάμπετε!

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στους Ιχθύς: Ένας ωκεανός συναισθημάτων
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Σκέψεις 2018 η ομιλία μου στο Hellenic Astrology Forum
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here