Η Αφροδίτη στους Ιχθύς βρίσκεται ζωδιακά στο χώρο της έξαρσής της. Αγάπη δίχως όρους και όρια είναι μάλλον η τάση που καταδεικνύει η συγκεκριμένη θέση του πλανήτη.

Η έφεση στις τέχνες, αλλά και στη μεταφυσική, καθώς επίσης και η έλξη για τη θάλασσα, το νερό, τις πάσης φύσεως εξαρτήσεις (τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε ουσίες), αλλά και τη μοναχικότητα / ηρεμία χαρακτηρίζει την Αφροδίτη στο χώρο του Ποσειδώνα.

Διαίσθηση, αλλά και κέρδη μέσα από οτιδήποτε θυμίζει Ποσειδώνα (ταξίδια, θάλασσα, ποτό, φάρμακα, ιατρική, θεραπείες, τέχνες, δραστηριότητες σχετικές με τη μεταφυσική) αποδίδονται σε τούτη την Αφροδίτη πολύ συχνά.

Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στους Ιχθύς επιδεικνύει ρομαντισμό, αυτοθυσία, ενσυναίσθηση, φιλανθρωπία, αγαθότητα, ευσπλαχνία. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φαίνεται ασταθής, υπερευαίσθητος κι αναποφάσιστος ως χαρακτήρας.

Το μεγάλο προσόν αυτής της θέσης για την Αφροδίτη είναι η κατανόηση και το «βίωμα» της αληθινής ουσίας της αγάπης, που δεν είναι κάτι άλλο από την ίδια την προσφορά.

Από την άλλη πλευρά, το δύσκολο σημείο της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι η τάση προς την αυτοταλαιπωρία – έναν ιδιότυπο αυτοβασανισμό- που ξεκινάει από την έλλειψη λογικής, αυτοκυριαρχίας και πρακτικού πνεύματος στη θέαση των ανθρώπων, των καταστάσεων και των επιλογών-αποφάσεων όσον αφορά τόσο στην αισθηματική ζωή, όσο και στη διαχείριση των οικονομικών.

Εξ αυτού του λόγου παρατηρούμε συχνά ανθρώπους με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να ρέπουν προς σχέσεις που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μπορούν να χαρακτηριστούν προβληματικές (κρυφές / δύσκολες / μπερδεμένες / γεμάτες ταλαιπωρία). Την ίδια στιγμή, ο ασυγκράτητος ρομαντισμός και η ανάγκη να ζήσει κάποιος «στον ιδεατό κόσμο του ονείρου» ωθούν προς ένα είδος οκνηρίας, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις η λανθασμένη οικονομική πολιτική  είτε η αδιευκρίνιστη και περίπλοκη στάση ως προς τις προσωπικές σχέσεις έχουν άσχημες συνέπειες.

Για το 2018 η Αφροδίτη θα διελαύνει στους Ιχθύς από τις 11/2 έως και τις 6/3.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ξεχωριστή ευφυία όσων γεννιούνται με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου
Επόμενο άρθροΠαρέα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς ως τις 6 Μαρτίου 2018
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here