(γράφει η Marie-Denise)

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται, όπως ήδη ενημερωθήκατε, στις 12/12/2019  στον άξονα Διδύμων / Τοξότη.

Ας δούμε συνοπτικά, ποιες θεματολογίες “αγγίζει” στα ζώδια. 

  • για τους Κριούς και τους Ζυγούς: το φεγγάρι σχετίζεται πιθανώς με θέματα ταξιδιών / εκδρομών, σπουδών, εμπορίου, συναλλαγών, διαπραγμάτευσης, συμφωνιών- συμβολαίων, νομικών διαφορών, ρυθμίσεων. Δεν αποκλείεται να απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ευρύ συγγενικό περιβάλλον, με τους γείτονες ή με το μεταφορικό μέσον.
  • για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς: η πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ανασφάλειας, αλλά και απωθημένα (σε υλικό – οικονομικό ή / και συναισθηματικό επίπεδο). Οικονομικά (πηγές εσόδων), αλλά και κοινά οικονομικά, κληρονομικά, χρέη κλπ ενδεχομένως τονίζονται περισσότερο ως ζητήματα αυτήν την εποχή.
  • για τους Διδύμους και τους Τοξότες: η πανσέληνος γίνεται στον δικό σας “άξονα”, συνεπώς έχει να κάνει με ένα τέλος κύκλου και μια καινούργια φάση στην οποία θα κληθείτε να μπείτε σε σχέσεις / συνεργασίες ή ακόμα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με σημαντικές συμφωνίες ή / και το περιβάλλον σας. Ξεκαθαρίσματα είναι αναμενόμενα. Μη βιάζεστε, κινηθείτε με γνώμονα τη λογική. Παράλληλα, φροντίστε τις ανάγκες του οργανισμού σας.
  • για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους: θέματα που σχετίζονται με την εργασία και μπορεί να αγχώνουν ή με διάφορες ευθύνες, αλλά και ανάγκες δικές σας (βλ. φυσική κατάσταση) είτε οικείων προσώπων για τα οποία οφείλετε να τρέξετε “αγγίζει” το φεγγάρι αυτό. Κάποιοι/ ες βιώνετε ένα είδος παρασκηνίου ή προβληματίζεστε και χρειάζεστε χρόνο για κάποιες αποφάσεις. Άλλοι, προετοιμάζετε μια νέα κατάσταση όπου πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειες και στα μοτίβα της καθημερινής σας ρουτίνας.
  • για τους Λέοντες και τους Υδροχόους: δημιουργικότητα, έρωτας, επιχειρήσεις, παιδιά, αλλά και αναψυχή. Το φεγγάρι αυτό έρχεται να θυμίσει σε εσάς την ωραία ή και την απαιτητική πλευρά κάποιων από τα παραπάνω ζητήματα. Επί της ουσίας, ωστόσο, έχετε κάθε λόγο να κοιτάξετε μέσα σας και να αναζητήσετε εκείνες τις πηγές που θα σας έφερναν πιο κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, την ίδια εποχή όπου ο ψυχισμός σας μάλλον αποζητά την ανανέωση, την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα, καθώς όλα αυτά αποτελούν χρήσιμα “εργαλεία” για τη συνέχεια.
  • για τους Παρθένους και τους Ιχθύς: βασικές δομές ζωής, δηλαδή το σπίτι, το ακίνητο, η οικογένεια, οι βάσεις και ο τρόπος της ζωής (σας) και η καριέρα, το στάτους, η κοινωνική σας εικόνα προς τα έξω. Αυτά είναι τα θέματα που “αγγίζει” η πανσέληνος και φυσικά θα πρέπει να έχετε από…κοντά, αφού δεν αποκλείεται κάποια πράγματα να σας ενοχλήσουν ή να σας κουράσουν ή να αλλάξουν και εξ’ αυτού του λόγου θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερες αντοχές.  Μην ανησυχείτε, καθώς οι γενικότερες διελεύσεις καταδεικνύουν πως ακόμα και τα όποια δύσκολα θα σας βγουν σε καλό!
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος 12/12/2019 – γενικά
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Υδροχόο: έρωτας αλλιώς!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here