(γράφει η Marie-Denise) 

Μια πανσέληνος στους Διδύμους πραγματοποιείται στις 12/12/2019 και ώρα Ελλάδος 07:13 πμ.

Ας δούμε τεχνικά κάποια σημεία του φεγγαριού αυτού:

 • η σελήνη σε όψη χιαστί με Κρόνο, Αφροδίτη και Πλούτωνα
 • τα φώτα σε εξίσωση με τον άξονα Άρη / Πλούτωνα
 • τα φώτα σε ανοιχτή τετραγωνική όψη με τον Ποσειδώνα
 • Ερμής, Αφροδίτη και Ποσειδώνας σε “δύσκολη θέση” λόγω εξισώσεων στο σύστημα Ebertin
 • Άρης παντοδύναμος σε συγκλίνον τρίγωνο με Ποσειδώνα

Θεματολογία της πανσελήνου:

Κινούμαστε στον άξονα Διδύμων / Τοξότη, άρα θεωρητικά μπορούμε να συζητήσουμε για θέματα που άπτονται των μεγάλων συμφωνιών, των ταξιδιών, των αεροπορικών μεταφορών, της γνώσης – ζητήματα Παιδείας, ΜΜΕ, αλλά και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με θρησκείες και με ρεύματα φανατισμού, δράσεις εξτρεμιστικές, εκρηκτικές κι επικίνδυνες, αλλά και σκάνδαλα σε πολυεθνικό επίπεδο ή σε χώρους παιδείας / θρησκείας / φιλοσοφίας/ επιχειρήσεων.

Χρειάζεται γενικότερα προσεκτική, συνετή διαχείριση σε συμφωνίες /συμβόλαια, αλλά και σε ταξίδια ή κρίσιμες αποφάσεις. Αποφεύγουμε να βρεθούμε σε σημεία (τοπικά) όπου καραδοκούν κίνδυνοι- εκρηκτικές καταστάσεις (πχ. διαδήλωση), φροντίζουμε να μην έλθουμε σε σύγκρουση με πρόσωπα λόγω κακοδιαθεσίας -αδυναμίας διαχείρισης της ψυχολογικής μας κατάστασης, συνυπολογίζουμε την πιθανότητα για μια δύσκολη στιγμή λόγω φυσικών φαινομένων.

Μεγαλύτερη προσοχή- πρόληψη προτείνω να επιδείξουν οι γεννημένοι/ ες πολύ κοντά στις:

 • Καρκίνοι 11-12/7
 • Αιγόκεροι 9-10/1
 • Τοξότες 11-12/12, 26-27/11, 7-8/12
 • Δίδυμοι 9-10/6, 25-26/5, 5-6/6

Μέσα από ένταση / δυσκολία / ασφυκτικές συνθήκες βρίσκουν λύσεις / διεξόδους οι γεννημένοι/ ες πολύ κοντά στις:

 • Κριοί 9-10/4
 • Ζυγοί 12-13/10
 • Ιχθύες 5-6/3, 9-10/3, 23/2
 • Παρθένοι 7-8/9, 11-12/9, 26/8

Ο αστρολογικός χάρτης της πανσελήνου δείχνει πως ενδεχομένως οι εξελίξεις σε κάτι βοηθούν κάποιους Λέοντες της 11-12/8 και Υδροχόους της 8-9/2, αλλά και ορισμένους Καρκίνους της 7-8/7 και Αιγόκερους της 5-6/1.

Προηγούμενο άρθροΔεκέμβριος 2019 Αστρολογικές Προβλέψεις (video)
Επόμενο άρθροΗ Πανσέληνος 12/12/2019 για τα ζώδια
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here