Νέα σελήνη στην 27η μοίρα των Ιχθύων, σε τρίγωνο με το Δία και σε τετράγωνο με τον Άρη

Ανάλογα με το ζώδιο / ωροσκόπο σας και μέχρι τα μέσα Απριλίου 2018, πιθανώς η τάση για εσάς λειτουργεί ως εξής:

Αν έχετε ζώδιο / ωροσκόπο στο ζώδιο:

του Κριού: προετοιμασία για κάτι καινούργιο, αίσθηση κούρασης, αλλά και ανάγκη για κάποια αλλαγή. Ίσως κρίνεται απαραίτητη η «αποτοξίνωση» από τροφές, αλλά κι από ανθρώπους ή καταστάσεις που ενοχλούν τον οργανισμό σας


του Ταύρου
: κάτι νέο εκκολάπτεται σ’ επίπεδο στόχων ή γνωριμιών. Ευκαιρία σε επαγγελματικό ή / και συναισθηματικό επίπεδο. Ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο (ευνοείστε κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 17/5)


των Διδύμων
: εξελίξεις που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα / το γάμο / μεγαλύτερο πρόσωπο στην οικογένεια (πιο έντονες φαντάζουν οι εξελίξεις / αλλαγές αν έχετε γενέθλια μετά τις 16/6)


του Καρκίνου
: εξελίξεις που σχετίζονται με ταξίδια / σπουδές / νομικές υποθέσεις / συμβόλαια / επαγγελματικές ευκαιρίες / τεκνοποίηση (ευνοείστε κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 19/7)


του Λέοντα
: εξελίξεις που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, χρέη, αποζημιώσεις, συντάξεις, εφ’ άπαξ, έσοδα του συντρόφου, κληρονομικά θέματα. Πιθανότητα για ένα ερωτικό πάθος ή για έντονα- ακραία συναισθήματα που φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες


της Παρθένου
: μια νέα εποχή για τις προσωπικές σχέσεις ή για μια επαγγελματική συνεργασία. Πιθανές οι εξελίξεις σε μια νομική αντιδικία (πιο έντονες φαντάζουν οι εξελίξεις / αλλαγές αν έχετε γενέθλια μετά τις 18/9)


του Ζυγού
: αλλαγές / καινούργια δεδομένα στο χώρο εργασίας ή στους τρόπους δουλειάς. Πιθανή ενασχόληση με τη φυσική σας κατάσταση ή με ανάγκες οικείων ανθρώπων. Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων ρουτίνας


του Σκορπιού:
αισιόδοξες εξελίξεις / ευκαιρίες που σχετίζονται με τον έρωτα ή τα παιδιά ή τις επιχειρήσεις ή την τέχνη σας (ευνοείστε κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 19/11)


του Τοξότη
: κάτι καινούργιο σχετικά με το χώρο / το σπίτι / το ακίνητο / την οικογένεια. Πιθανή αλλαγή χώρου / έδρας. Ενδεχόμενες εξελίξεις με κάποιο μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας (πιο έντονες φαντάζουν οι εξελίξεις / αλλαγές αν έχετε γενέθλια μετά τις 18/12)

 

του Αιγόκερω: άγχος, τρεξίματα, επαφές, συναντήσεις, εμπορικές συναλλαγές, αλλά κι ευκαιρίες εν μέσω συζητήσεων ή εκδρομών ή σεμιναρίων. Ενδεχόμενη ενασχόληση με το μεταφορικό μέσον ή με τα αδέλφια / ξαδέλφια ή με γείτονες (ευνοείστε κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 17/1)


του Υδροχόου
: κάτι καινούργιο που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τις οικονομικές πηγές / απολαβές. Πιθανότητα για μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Εξελίξεις που βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και σε καλύτερο προγραμματισμό βάσει προτεραιοτήτων


των Ιχθύων
: αίσθηση ενός καινούργιου ξεκινήματος που ενδεχομένως σχετίζεται με το περιβάλλον ή με μια σχέση ή μ’ ένα επαγγελματικό βήμα (πιο έντονες φαντάζουν οι εξελίξεις / αλλαγές αν έχετε γενέθλια μετά τις 16/3)

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Αρειανός Ερμής στον Κριό
Επόμενο άρθροΤα μυστικά της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς 17/3 και οι άμεσα επηρεαζόμενοι
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here