(γράφει η Marie-Denise) 

Η νέα σελήνη του Μαΐου 2020 πραγματοποιείται στις 22/5/2020 και ώρα Ελλάδος 08:40 μμ.

Συμβολικά, η νέα σελήνη αυτή προδιαθέτει για κάποια εποικοδομητικά και σταθερά νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως τους αέρινους και τους πύρινους με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 23/5, 23/3, 24/11, 25/9, 22/1, 25/7. Η τάση αυτή αφορά κι όσους/ες έχουν πλανήτη / σημείο στο προσωπικό ωροσκόπιο πολύ κοντά στην 2η μοίρα των ζωδίων του αέρα, αλλά και της φωτιάς.

Η τετραγωνική όψη της συνόδου του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε, την ίδια στιγμή, να δείξει προβληματικές καταστάσεις / συμμαχίες, ξεκαθαρίσματα, διαψεύσεις, απογοητεύσεις, αποκαλύψεις, συγχύσεις, αλλά και δύστροπες εξελίξεις ή περίεργα συναισθήματα είτε και λανθασμένη κρίση επάνω σε κάποια ζητήματα για ορισμένους/ες μέσα στο ζωδιακό. Εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εκτίμηση/ μαεστρία στη διαχείριση από τους μεταβλητούς και τους σταθερούς με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις: 10/6, 10/3, 12/9, 12/12, 25/4, 25/1, 28/7, 28/10, αλλά κι από όσους/ες έχουν στο προσωπικό ωροσκόπιο πλανήτη / σημείο πολύ κοντά στην 20η μοίρα μεταβλητών ή στην 5η μοίρα σταθερών ζωδίων.

Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα ):

MD

 

Προηγούμενο άρθροΆρης στους Ιχθύς- “hot points” (τα δύσκολα)
Επόμενο άρθροΝεύρα, παρεξηγήσεις κι άλλα πολλά… (20/5/20)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here