(γράφει η Marie-Denise) 

Και να τον βρίζουν και να τον ψεκάζουν και να τον λένε βαρεμένο, παρασκηνιακό, χαζεμένο, εθισμένο στις ουσίες και στη φυγή, αργό, παραιτημένο, ηττοπαθή… ένα είναι το σίγουρο: οι κανόνες είναι γραμμένοι κάπου εκεί, για να καταποντίζονται από τις χρυσές εξαιρέσεις: γιατί είναι κι ο Άρης της τέχνης, της φιλανθρωπίας, της φιλευσπλαχνίας, της προσφοράς, της έρευνας, της δράσης χωρίς βαρύγδουπα μπαμ μπουμ ή φτιασιδώματα, της φιλοσοφίας και της…αδιαφορίας ενίοτε μπροστά στα φρου φρου ενός γυαλιστερού κόσμου. Ενίοτε δεν τον νοιάζει να αντεπιτεθεί, ίσως να βαριέται και να αμυνθεί, πόσο μάλλον να εκδικηθεί, ιδιαιτέρως αν “αδιαφορεί” για τον…”αντίδικο”…

Η ζωδιακή θέση ενός πλανήτη στη διέλευση δίνει πάντα μια νότα αισιοδοξίας σε κάποιους, αποτελώντας σύμβολο “κινδύνου” για άλλους.

Αυτή τη φορά ο Άρης, δείκτης μαχητικότητας, αποφασιστικότητας, ερωτισμού, δράσης, ορμής, ξεκινημάτων θα βοηθήσει πρωτίστως τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς δίνοντας παράλληλα σε Διδύμους και Ιχθύς μια ευκαιρία να προτάξουν τη φιλοδοξία τους και να κερδίσουν, αν δεν ηττηθούν πρώτοι επάνω σε στιγμή όπου θα αποτύχουν πιθανώς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους συμπεριφερόμενοι απότομα ή αλλοπρόσαλλα.

Με τον Άρη στους Ιχθύς, λοιπόν, για την παρούσα φάση, ο κίνδυνος για “λάθη” που κοστίζουν ή για συγκυρίες / εξελίξεις που συγχύζουν είναι ορατός, είναι όμως ένας κίνδυνος που ελλοχεύει κυρίως για μεταβλητούς (Διδύμους /Παρθένους /Τοξότες / Ιχθύς) και για κάποιες άλλες ομάδες που θα αναφέρω στη συνέχεια.

Δίδυμοι και Ιχθύες, ας προσέξετε την υπερβολή, την υπεροψία, την επιθετικότητα, αλλά και την αλαζονεία, αν υπάρξει κάποια περίπτωση να δράσετε με ύφος που θυμίζει αυτές τις έννοιες.

Παρθένοι αντιμετωπίστε με στωικότητα οτιδήποτε προκύπτει σε σχέσεις /συνεργασίες, αλλά και στο γάμο ή στο συνεταιρισμό.

Τοξότες κρατήστε χαμηλό προφίλ και φερθείτε στωικά και ψύχραιμα μπροστά σε ζητήματα / αλλαγές / εντάσεις που προκύπτουν στο χώρο / στην οικογένεια / στο σπίτι / σχετικά με το ακίνητο.

Ημερομηνίες γεννήσεως που προτείνω να έχετε τα μάτια σας ακόμα πιο ανοιχτά (τσαχπίνικα), έτσι ώστε να μην σας πάρει η κάτω βόλτα:

Δίδυμοι της 30/5, 1/6, 6/6, 10/6

Παρθένοι της 1/9, 3/9, 8/9, 12/9

Τοξότες της 1/12, 3/12, 8/12, 12/12

Ιχθύες της 28/2, 1/3, 6/3, 10/3

Κριοί της 14/4 και της 16/4

Καρκίνοι της 16/7 και της 18/7

Ζυγοί της 17/10 και της 19/10

Αιγόκεροι της 14/1 και της 16/1

Ταύροι της 21/4, 25/4

Λέοντες της 24/7, 28/7

Σκορπιοί της 24/10, 28/10

Υδροχόοι της 21/1, 25/1

Ημερομηνίες Μαΐου / Ιουνίου 2020 που θεωρούνται αρκετά “hot” για προβλήματα: 

27/5/20, 30/5/20, 6/6/20, 13/6/20

Προηγούμενο άρθροΑνάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους
Επόμενο άρθροΠερίεργη νέα σελήνη (Μάιος 2020)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here