(γράφει η Marie-Denise)

Σκέπτομαι και γράφω. Επικοινωνώ. Κινούμαι. Δηλαδή αστρολογικά…Ερμής.

Ερμής στο Ζυγό: μια διέλευση που, για το 2019, μας αφορά από τις 14/9 έως και τις 3/10.

Ε, ναι. Κι ο Ερμής μας αρέσει στο χώρο της Αφροδίτης. Γιατί αρέσκεται στο να αναλύει νοητικά, αλλά και στο να κουβεντιάζει πολιτισμένα. Επίσης, γιατί συνήθως εμφανίζεται κουλτουριάρης και intellectual δίνοντας βάση στις τέχνες και στα γράμματα.

Τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο, διότι είναι φαν του «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» του Πλάτωνος. Είναι δίκαιος ή τουλάχιστον το προσπαθεί μετρώντας, συγκρίνοντας και προβαίνοντας σε κατάλληλες αξιολογήσεις ανθρώπων και καταστάσεων.

Έχει τρόπους και κουβαλάει το απαραίτητο …»γοητιλίκι». Συνήθως θα τον δεις με κόσμο, φίλους, παρέες, γιατί απλούστατα «το πάει» και «τον πάνε». Οι κινήσεις του χαρακτηρίζονται από λεπτότητα. Έχει αίσθηση του μέτρου, αλλά και του ωραίου.

Θα μπορούσε να ασχοληθεί κάλλιστα με επαγγέλματα / δραστηριότητες που θυμίζουν νομικά (δικαιοσύνη), λογοτεχνία (τέχνη του λόγου), θέατρο, μουσική (και μουσική σύνθεση), αρχιτεκτονική, αισθητική ιατρική, αλλά και πολιτική ή κοινωνιολογία. Επίσης εμπορεύεται άριστα οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά.

Σε περιπτώσεις δύσκολης τοποθέτησης στο γενέθλιο ωροσκόπιο (από όψεις ή / και οίκο) θα προσέχαμε κάποιες περίεργες τάσεις που καταλήγουν σε έντονη αναποφασιστικότητα, αλλά και αίσθηση του υποκειμένου ότι υπερέχει των υπολοίπων ατόμων του περίγυρου για οποιοδήποτε λόγο.

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη η Νυμφία
Επόμενο άρθροΜπλοκάρισμα (όταν ο Ερμής είδε τον Κρόνο και φοβήθηκε)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here