(γράφει η Marie-Denise) 

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό. Και κλάμα… γιατί, όμως, να τα βλέπουμε όλα μα όλα αρνητικά; μήπως τελικά εστιάζουμε στο δύσκολο της υπόθεσης και δεν θέλουμε να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων; ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Να σκεφτούμε λιγάκι …κάπως έτσι;
ο φαινομενικά ανάδρομος πλανήτης δημιουργεί συνθήκες ρευστότητας στα θέματα του πλανήτη, αλλά και με τον τρόπο ή με εννοιολογικά χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο διελαύνει.
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
ο ποιητής εννοεί πως η σκέψη / επιλογή / διαπραγμάτευση / συζήτηση  ή τα έγγραφα ή οι διαδικασίες που σχετίζονται με συμφωνίες ή αγοραπωλησίες / εμπόριο ή ακόμα και τα σεμινάρια / επιμορφωτικές δραστηριότητες είτε οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται κι έχουν να κάνουν με χρηματοοικονομικά / κληρονομικά / εφάπαξ/ δάνεια / κάρτες / συντάξεις βρίσκονται σε μια περίεργη φάση όπου όλα μοιάζουν υπό ανακατάταξη ή επεξεργασία ή όπου όλα πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής έτσι ώστε να μη γίνουν παρεξηγήσεις ή λάθη ασνεννοησίας / απροσεξίας.
Όμως, το λάθος θα μπορούσε να σχετιστεί με την εμμονή ή ακόμα και με την υπερανάλυση ή και με αρνητικά συναισθήματα ζήλιας ή ανασφάλειας ή απωθημένων. Και φυσικά οι ανακατατάξεις θα μπορούσαν να έχουν και τελείως διαφορετικό περιεχόμενο που να σχετίζεται με θέματα ψυχολογικά / συναισθηματικά – ψυχοσεξουαλικά, ας πούμε μια χρονική φάση όπου κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ξαναβρούν τις εσωτερικές τους σταθερές, το ψυχολογικό έρμα τους, να ανακαλύψουν εκ νέου τη δύναμή τους.
Για κάποια ζώδια / για κάποιους ωροσκόπους εν τω μεταξύ, ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.
Ας πούμε, για τους Παρθένους ή για τους Διδύμους, το πράγμα έχει και μια θετική παράμετρο, υπό την έννοια πως ο ανάδρομος άνετα μπορεί να δώσει την ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, να ξεδιαλυνθούν, να τεθούν σε νέο πλαίσιο οργάνωσης και προγράμματος, να ξανασυζητηθούν σωστά, έτσι ώστε να λειτουργήσουν εποικοδομητικά αργότερα.
Όσον αφορά σε γνωριμίες / φιλίες, αλλά κι επαφές με κόσμο γενικότερα, αλλά και σε ερωτικά σκιρτήματα του χτες, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δώσει μια ευκαιρία επαναπροσέγγισης σε Ταύρους, Σκορπιούς, αλλά και σε Καρκίνους και σε Αιγόκερους.
Θυμηθείτε δε, πως τα ζώδια της γης και του Νερού, μπορείτε να λάβετε θετικές ειδήσεις, να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάτι, να μπορέσετε να προχωρήσετε επιτυχώς με κάποιες διαδικασίες, ειδικά αν έχετε σημεία / πλανήτες ή ήλιο ( ζώδιο ) / σελήνη στο χάρτη σας γύρω στη 15-16η μοίρα ή γύρω στην 20η μοίρα (σε ημερομηνίες γέννησης μιλάμε για τους γεννημένους κοντά στις 5, 6, 10/5, 5, 6, 10/1, 7, 8, 12/9, 7, 8, 12/7, 7, 8, 12/11, 5, 6, 10/3).
Φυσικά σύμφωνα με τη γενική θεωρία αποφεύγουμε την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, αλλά και κάθε καθοριστική απόφαση ή επιλογή ή σημαντική – ακριβή αγορά με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, δηλαδή έως και τις 20/11/2019.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέματα που θα τεθούν (εκ νέου) επί τάπητος ή που θα προχωρήσουν ως διαδικασίες θα έχουν δυσμενή κατάληξη.
Τουναντίον. Ένας Ερμής ο οποίος θα βρεθεί σε θετικές όψεις με βαρείς πλανήτες, ναι, μπορεί να κάνει τη θετική διαφορά και να μας δείξει έναν δρόμο με καλή προοπτική εν τέλει!
Δείτε την εκπομπή για το Νοέμβριο 2019 εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=CxPNIj76HJA&t=428s
Προηγούμενο άρθροΟι Αστρολογικές τάσεις του Νοεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Τοξότη
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.