(γράφει η Marie-Denise) 

Ε, ναι. Αυτό είναι ένα χαρμόσυνο νέο για το Νοέμβριο του 2019.
Η ευεργέτιδα του πλανητικού σκηνικού “αγκαλιά” με έναν μεγάλο και παντοδύναμο ευεργέτη (το Δία) λίγο πριν από την αποχώρησή του από το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά.
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δώσει τα καλύτερα, ειδικά στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα και πολύ περισσότερο στο γ’ δεκαήμερο των εν λόγω ζωδίων.
Ωστόσο και οι υπόλοιποι (γήινοι και υδάτινοι) έχουν να λάβουν, αναλόγως.
Φωτεινές εξαιρέσεις στον κανόνα της εύνοιας είναι συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως που φαίνεται πως περνούν γενικότερα δύσκολα ή έχουν καθυστερήσεις  / διλήμματα / ξεκαθαρίσματα / εμπλοκές γενικότερα, οπότε η Αφροδίτη θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει και θαύματα!
Ας ξεκινήσω από τις εξαιρέσεις, δηλαδή από εσάς που φαίνεται να πιέζεστε λιγάκι παραπάνω, οπότε θα ευνοηθείτε τόσο…όσο, ήτοι περιορισμένα. Είστε οι παρορμητικοί και οι μεταβλητοί με ημερομηνίες γεννήσεως ως εξής: 5-6-7/4, 5-6-7/1, 7-8-9/7, 8-9-10/10, 10-11/4, 10-11/1, 12-13/7, 13-14/10, 21-22-23/5, 23-24-25/8, 22-23-24/11, 19-20-21/2, 26-27/5, 28-29/8, 27-28/11, 24-25/2.
Έχετε κατά νου πιθανώς κάποια σύγχυση / εξιδανίκευση / αυταπάτη / εξαπάτηση / απογοήτευση  ή διλήμματα ή  λάθη σε οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις οι γεννημένοι / ες στις 6/6, 6/3, 8/9, 8/12, 21/4, 21/1, 24/7, 24/10.
Ποιοι μπορείτε να αναμένετε ακόμα κι ένα…θαύμα, ειδικά κοντά στις 24/11/2019;
είστε οι γεννημένοι Κριοί της 18/4, Λέοντες της 20/8, Τοξότες της 20/12, Δίδυμοι της 18/6, την ίδια στιγμή όπου ευκαιρίες πιθανά μεγάλες καραδοκούν και για Ζυγούς της 21/10 και για Υδροχόους της 17/2 (υπολογίστε μια μέρα +/- στις ημερομηνίες γεννήσεως που αναφέρω).
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο τώρα:
Κριοί και Ζυγοί παίξτε με την επικοινωνία, με ταξίδια, μετακινήσεις, εμπόριο, αλλά και σπουδές / επιμόρφωση. Η διαπραγμάτευση και οι νομικές υποθέσεις ή ρυθμίσεις σας πάνε. Όλες οι δραστηριότητες που ενέχουν το λόγο είναι μια χαρά για εσάς αυτήν την περίοδο. Διπλωματία φουλ για τους Ζυγούς και αγάπες από μακριά ή με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας για τους Κριούς.
Ταύροι και Σκορπιοί το έχετε με το χρήμα. Διεκδικήστε και κερδίστε. Η απόλαυση είναι κάτι που σας αφορά μέσα σε αυτό το μήνα και σε κάθε της έκφανση, υλικά τε και συναισθηματικά. Η ιδανική ίσως ευκαιρία να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες της αυτοεκτίμησής σας.
Δίδυμοι και Τοξότες παίζετε στο τερέν σας. Εμφάνιση, αλλά και σχέσεις / συνεργασίες έχουν πολλά να σας πουν και μπορείτε πολλά να κάνετε και με επιτυχία φυσικά. Γοητεία και τύχη κοντά σας.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχετε συμμάχους στη δουλειά, αλλά και στη ζωή ή και…κάπου κρυμμένους στο σύμπαν. Φυσική κατάσταση, καθημερινή ρουτίνα, αλλά και συνθήκες στην εργασία δείχνουν έναν καλύτερο δρόμο. Ειδικά για τους Αιγόκερους φαίνεται πως κάποιες διαδικασίες λειτουργούν υπέρ σας, είτε κάνετε κάτι είτε δεν κάνετε κάτι γι αυτό.
Λέοντες και Υδροχόοι, κερδίζετε φυσικά στον έρωτα, αλλά και στη διεκδίκηση σχεδίων κι επιθυμιών που ενδεχομένως είχαν μείνει στο ντουλάπι. Χαρείτε με την τύχη σας σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποιήστε συγκυρίες, συμπτώσεις, αφορμές κοινωνικού περιεχομένου. Δείτε το θετικό που συμβαίνει σχετικά με τα παιδιά, την προβολή της δουλειάς σας, τις τέχνες, τις επιχειρήσεις ή απλά περάστε καλά!
Παρθένοι και Ιχθύες θυμηθείτε πως οι δυο ευεργέτες συναντιούνται σε γωνιακούς οίκους για εσάς, κάτι που σχετίζεται με δομές καριέρας / οικογένειας / ακινήτων. Συνεπώς κοιτάξτε να κάνετε το καλύτερο και στα δυο. Ζήστε την ηρεμία και τη γαλήνη της αγάπης μέσα σας, αλλά και με οικεία πρόσωπα, προβείτε σε εκείνη την ανακαίνιση ή αποφασίστε να ανοίξετε το σπίτι για φίλους καρδιάς ή επεκτείνετε την οικογένειά σας. Δεχθείτε την συμπάθεια και την αμέριστη στήριξη ανωτέρων, αλλά και πρεσβυτέρων και δείτε την προαγωγή σαν ένα όντως πιθανό σενάριο. Προαγωγή στην εργασία ειδικά ή στη ζωή γενικότερα.
Νοέμβριος 2019 πιο αναλυτικά: https://www.youtube.com/watch?v=CxPNIj76HJA&t=512s
Καλή επιτυχία σε όλες κι όλους!!!
Προηγούμενο άρθροΕρμής ανάδρομος στο Σκορπιό
Επόμενο άρθροΆρης στο Σκορπιό (μετά τις 18/11/2019)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.