(γράφει η Marie-Denise) 

Αύγουστος 2020, λοιπόν. Φτάσαμε στον 8ο μήνα του πολύπαθου αυτού έτους.

Για να δούμε, τι θα δούμε;

Ήλιος παντοδύναμος στο Λέοντα, έως και τις 22/8/2020, όταν πλέον θα μπει στην Παρθένο, με παντοδύναμο χορηγό έναν Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Συνεπώς…από Ήλιο, καλά τα πάμε. Και ζωτικότητα δίνει και χαρά κι ανεμελιά κι ερωτισμό. Κι εκεί όπου του πρέπει, έρχεται να μας γειώσει στην πραγματικότητα των πεζών υποχρεώσεων…

Ερμής στην αρχή στον Καρκίνο, με χορηγό τη Σελήνη. Διαίσθηση, νοσταλγία, ανάγκη ασφάλειας, αλλά και συναισθηματικής επικοινωνίας / κατανόησης των πραγμάτων. Από τις 4/8 ο Ερμής το Λέοντα έχει για χορηγό τον κραταιό Ήλιο, ενώ στις 20/8 έχει ήδη μπει στο δικό του “σπίτι”, στην Παρθένο. Γενικά, λοιπόν, φαίνεται πως κι ο Ερμής, κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι σε καλά “λημέρια” και κάνει τη δουλειά του με αξιοπρόσεχτο ζήλο. Βεβαίως, στο χρονικό διάστημα από τις 4/8 έως τις 20/8 είναι αρκετά έξυπνο να αποφεύγουμε τις υπερβολές στην έκφραση (βλ. θεατρινισμούς θετικούς ή αρνητικούς), αλλά και την παράλογη αισιοδοξία που ενίοτε οδηγεί σε τραγικά λάθη εκτίμησης λόγω “θολούρας” (φαντασία μου πλανεύτρα, μήπως είσαι όντως η πιο μεγάλη ψεύτρα;)…

Αφροδίτη: έως τις 7/8 κινείται στους Διδύμους, δηλαδή σε χώρο του Ερμή, με μια αίσθηση που θυμίζει άλλοτε συγκινησιακή φόρτιση, άλλοτε κυκλοθυμία κι άλλοτε ανεξήγητη αισιοδοξία (το τελευταίο κυρίως από τις 4/8 έως και τις 7/8). Από τις 8/8 έως το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα διελαύνει στο χώρο της Σελήνης, άρα ζητά συναισθηματική και υλική ασφάλεια, κάτι “γνώριμο”, κάτι “οικογενειακό” (το φαγητό της μαμάς, ας πούμε), κάτι που να θυμίζει το χτες (οι παλιές αγάπες πάνε όντως στον Παράδεισο;) ή τις παραδόσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα προτιμήσουν τις οικογενειακές διακοπές ή την εκδρομή /επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Άλλοι, πάλι, θα προβούν σε έξοδα για να εξωραΐσουν το χώρο τους.

Όσο για τον Άρη, είναι γνωστό πως κινείται στο δικό του τερέν. Άρης στον Κριό λέμε (και κλαίμε;)… Ένας Άρης που δείχνει να παρασύρει ορισμένους /ες σε ρίσκο στην αρχή του μήνα. Ένας Άρης ο οποίος – από την άλλη πλευρά- θυμίζει την “έκρηξη”, την “πολεμική”, τη ρήξη, τη σύγκρουση, τον κίνδυνο – κάπου κοντά στις 13-15/8/2020-. Ένας πολεμιστής που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση και με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις μέρες από τις 23/8 έως και τις 27/8 δίνοντας το στίγμα για πιέσεις πάσης φύσεως σε πολύ κόσμο. 

Γενική άποψη του μήνα, μ’ ένα πρώτο κοίταγμα στους πλανήτες.

Επανέρχομαι…με περισσότερα <3

M.Denise

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο- αλλιώς!
Επόμενο άρθροΤύχη για τον Αύγουστο 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here