(γράφει η Σοφία Αγαπητού)

Από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα, η θεά Αφροδίτη είναι συνυφασμένη με την αγάπη την οποία ορίζει ως θεμέλιο της ύπαρξης του ανθρώπου και με κάθε τρόπο από κάθε τόπο της γης, υμνεί και εξυμνεί τον έρωτα.

Σε έναν γενέθλιο χάρτη ο κάθε πλανήτης δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα και  συνδυαστικά με τους υπόλοιπους πλανήτες προσδιορίζει την προσωπικότητα του ατόμου. Η Αφροδίτη καθορίζει τον τρόπο που αγαπάμε, τον τρόπο που συνδεόμαστε, που συσχετιζόμαστε ή που συνεργαζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Όταν η Αφροδίτη «παντρεύεται» με άλλους πλανήτες βρισκόμενη σε θετικές ή σε αρνητικές όψεις, φανερώνει την διάρκεια και την ένταση της εν λόγω αγάπης.

Η Αφροδίτη κινείται στο σύμπαν σχετικά γρήγορα και μετακινείται από ζώδιο σε ζώδιο κάθε έναν μήνα περίπου, εκτός εάν είναι ανάδρομη, δημιουργώντας διάφορες όψεις με τον γενέθλιο χάρτη του ατόμου. Η κινητικότητα της Αφροδίτης μας δίνει την ευκαιρία σχεδόν κάθε μήνα να μετακινηθούμε μαζί της, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, να ξαναρχίσουμε ή να συνεχίσουμε με σθένος, πάντα προς την κατεύθυνση της αγάπης.

Η Αφροδίτη από τις 8/8/20 έως τις 5/9/20 θα διελαύνει στο ζώδιο του Καρκίνου και η αγάπη που απλόχερα θα προσφέρει θα έχει ευαισθησία, έντονο συναίσθημα, ενσυναίσθηση, δοτικότητα, κατανόηση και μας παραπέμπει στο σπίτι και στην οικογένεια. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Καρκίνο εν γένει αναζητούν την ασφάλεια και αποτελούν συνήθως πρότυπο οικογενειάρχη.

Η Αφροδίτη μέσα στον Αύγουστο θα βρεθεί σε (ευνοϊκή) όψη με τους: Ουρανό, Ποσειδώνα και Δία.

Ιδιαιτέρως για τους Ιχθύς μπορεί να προκύψει ένας (ξαφνικός,  κεραυνοβόλος) έρωτας. Ενδώστε στον έρωτα, αλλά σαν επισήμανση να είστε υποψιασμένοι, διότι η Αφροδίτη- ζευγάρι με τον Ουρανό- σε περίπτωση αρητικών όψεων με τον γενέθλιο χάρτη του ατόμου, θα μπορούσε να προκαλέσει έναν εφήμερο καλοκαιρινό έρωτα ή έναν έρωτα που δημιουργεί ανασφάλεια, ακόμα και μία απιστία.

Οι Αιγόκεροι με την εύνοια της Αφροδίτης θα αγαπήσετε και θα αγαπηθείτε μεγαλόθυμα. Οι Καρκίνοι θα νιώσετε τονωμένη την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες πιθανότατα θα έχετε εύνοια στα οικονομικά. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι δεν πρέπει να αφήσετε τα άγχη να σας καταβάλλουν, αλλά να φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και τις καθημερινές, απλές χαρές. Ζυγοί και Κριοί, ξεκουραστείτε και χαρείτε την οικογένειά σας ή οτιδήποτε θεωρείτε πολύ σημαντικό ως δομή στη ζωή σας. Ταύροι και Σκορπιοί, ξεκινάει μάλλον ένας μήνας διακοπών και εκδρομών, συνεπώς επωφεληθείτε για να ταξιδέψτε μαζί με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους.

«Αύγουστε μήνα και Θεέ σε σένα οικιζόμαστε, πάλι του χρόνου να μας βρεις στο βράχο να φιλιόμαστε. (Οδυσσέας Ελύτης)»

Σοφία Αγαπητού

Προηγούμενο άρθροΥγιώς μαχητικοί/ές κατά τον Αύγουστο 2020 (με ευστοχία)
Επόμενο άρθροΑύγουστος 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here