(γράφει η Marie-Denise) 

Μετά από πολύ καιρό είμαστε πάλι κοντά.

Ε, δεν περάσαμε και…λίγα με την καραντίνα και την απειλή του πρωτόγνωρου ιού!

Ας δούμε κάποια αστρολογικά δεδομένα του Μαΐου για τις ημέρες από τις 12/5/2020 και εξής:

 • ο Ήλιος διελαύνει στο γ’ δεκαήμερο του Ταύρου έως τις 21/5, οπότε και θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων
 • ο Ερμής “τρέχει” πλέον ανάλαφρος στο ζώδιο που κυβερνά, στους Διδύμους
 • η Αφροδίτη διελαύνει στους Διδύμους, όπου θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 13/5/2020
 • ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς στις 13/5/2020
 • Δίας και Πλούτωνας βρίσκονται στο γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
 • ο Κρόνος, ήδη γύρισε φαινομενικά ανάδρομος, στην αρχή του Υδροχόου
 • ο Ουρανός “προχωρά” στο α’ δεκαήμερο του Ταύρου
 • ο Ποσειδώνας έχει πιάσει…σταθερή θέση στην 20η μοίρα των Ιχθύων

Κρατήστε τα παρακάτω:

Μέσα στο μήνα μπορείτε να βρεθείτε ευνοημένοι/ες, αν έχετε γεννηθεί πολύ κοντά στις 14/5, 14/1, 16/9, 16/11, 16/7, 14/3. Το ίδιο ισχυρίζομαι και για εσάς της 17/5, 17/1, 19/9, 19/11, 19/7, 17/3. Πιθανώς όλοι/ες εσείς κάτι έχετε ήδη “μυριστεί” από τις προηγούμενες ημέρες. Θεωρήστε, πάντως, πως ειδικά έως και τις 18/5/2020, υπάρχει μια θετική δυναμική για όλους/ες εσάς, τουλάχιστον ως προστασία / ευκαιρία / διέξοδος. Έμπνευση, ρομαντισμός, πίστη είναι έννοιες – κλειδιά που ωθούν προς δημιουργία σε ασφαλές πλαίσιο εσάς τους Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους και Αιγόκερους της 12/11, 12/7, 10/5, 10/1.

Με τον Ερμή στους Διδύμους σαφέστατα θα πω ότι άμεσα μπορείτε κάτι να διαπραγματευτείτε επαρκώς και να νιώσετε πως “βαδίζετε” σε σταθερό έδαφος, ότι αποφασίζετε σωστά κι ότι επιλέγετε έξυπνα και χρήσιμα, αν έχετε γενέθλια πολύ κοντά στις 22/3, 25/7, 24/11, 25/9, 22/5, 21/1. Γενικότερα, έως τις 29/5/2020, η θέση του Ερμή υποστηρίζει θέματα επικοινωνίας, μετακίνησης, εμπορίου, συναλλαγής, εκμάθησης, εγγράφων, σπουδών, διαπραγμάτευσης και συμφωνιών για τους αέρινους και τους πύρινους του ζωδιακού.

Η Αφροδίτη, επίσης στους Διδύμους, θα δώσει πνοή αισιοδοξίας, ηθική / υλική / συναισθηματική ικανοποίηση, σε πολλούς και πολλές από τα ζώδια των Διδύμων, του Τοξότη, του Ζυγού και του Υδροχόου, κυρίως αν τα γενέθλιά σας βρίσκονται μέσα στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα: 5-9/6, 7-11/12, 8-14/10, 4-10/2. Πιο ανάλαφρα κι αισιόδοξα, με την αίσθηση ότι υπάρχουν ελπίδες, ιδέες, φίλοι, αλλά κι ευκαιρίες κάπου τριγύρω, προχωράτε και οι Κριοί ή οι Λέοντες με γενέθλια αντίστοιχα στα διαστήματα 5-11/4 και 7-13/8.

Ο Άρης, από τις 12 πρώτες μοίρες όπου θα κινηθεί, συμβολίζει την ορμή κατάκτησης, αλλά και τη δυναμική ευστοχίας κυρίως για τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, αλλά και πολλούς Ιχθύς και Διδύμους με γενέθλια έως και τις 4/7, 4/11, 2/3, 2/6. Σαφώς, τόσο οι Παρθένοι (με γέννηση έως και τις 4/9), όσο και οι Τοξότες (με γέννηση έως και τις 4/12) έχετε κάθε λόγο να προσέξετε τη νευρικότητα, τα προβλήματα, τις εντάσεις, αλλά και τη διαχείριση κάθε εστίας ρήξης / αλλαγής. Ιχθύες και Δίδυμοι, παρακαλώ μη βιάζεστε για να μη σκοντάψετε…και κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Σημειώσεις για …σημαντικά “σημεία”:

 • με προσοχή και σύνεση, ας βαδίζετε αδιαλείπτως οι παρορμητικοί και μεταβλητοί με ημερομηνίες γεννήσεως στις 14/4, 14/1, 16/7, 17/10, 30/5, 1/9, 1/12, 28/2. Όχι στις “απόλυτες” πεποιθήσεις, όχι στις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, όχι στις εμμονές, όχι στα πικρόχολα ή ειρωνικά σχόλια. Ναι στην ευγενή αγωνιστικότητα
 • με υπομονή, στωικότητα, λιτότητα, εγκράτεια, αυτοπειθαρχία, μαεστρία, μεθοδικότητα και ταπεινότητα, ενίοτε και με μια αίσθηση “μοναξιάς” προχωράτε οι σταθεροί και μεταβλητοί με ημερομηνίες γεννήσεως 21/4, 21/1, 24/7, 24/10, 6/6, 8/9, 8/12, 6/3
 • σε μια στιγμή όλα ανατρέπονται από μια λέξη / φράση / συγκυρία / απότομη κίνηση / απρόσεκτη οδήγηση / απροσδόκητη ιδέα ή απόφαση για τους γεννημένους πολύ κοντά στις: 28/4, 28/1, 31/7, 31/10, 13/6, 13/3, 15/9, 15/12
 • αποτελεσματική έκφραση/ επικοινωνία με στυλ και μαεστρία ή ιδέα- αυταπάτη / επικοινωνία – απάτη; εξιδανικεύσεις κι απογοητεύσεις ή ευφάνταστες, πραγματοποιήσιμες ιδέες; ρομαντικά συναισθήματα που εξυψώνουν ή φρούδες ελπίδες που μαραζώνουν; σκεφθείτε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά, κυρίως αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 10/6, 12/9, 12/12, 10/3, 25/4, 25/1, 28/7, 28/10
 • όχι στις υπερβολές για οποιοδήποτε λόγο (σκέψεις /επιλογές / αντιδράσεις χωρίς λογικό μέτρο, επικίνδυνο ρίσκο, βιασύνη, βαρύγδουπες υποσχέσεις) αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 17/4, 17/1, 19/7, 20/10, 2/6, 4/9, 4/12, 2/3.
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Μαΐου 2020
Επόμενο άρθροΑνάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ