(γράφει η Marie-Denise)

Ο Μάιος 2019 φθάνει στο τέλος του και ξεκινάει ο Ιούνιος, η «ελπίδα» του καλοκαιριού!

Για να δούμε τι θα δούμε αστρολογικά.

Αέρινοι και Πύρινοι του α’ δεκαημέρου φαίνεται να τα πηγαίνετε αρκετά καλά, με μια αίσθηση άνεσης και γενικώς θετικής διάθεσης που σας βοηθάει σε κάθε σας εγχείρημα. Από τούτη την ομάδα ίσως πρέπει να προσέξετε περισσότερο οι Ζυγοί και οι Κριοί του α’ δεκαημέρου, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο πιθανώς «χαλάει ολίγον τη μαγιονέζα» με εντάσεις, νευράκια, προβλήματα και προκλήσεις.

Οτιδήποτε άπτεται της μετακίνησης, της επικοινωνίας, της επιμόρφωσης, των συναλλαγών, των διαπραγματεύσεων, αλλά και των συμφωνιών μάλλον ευνοείται κυρίως για πύρινους και αέρινους που έχετε γεννηθεί στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

 • Κριοί 3-15/4
 • Λέοντες 5-17/8
 • Τοξότες 5-17/12
 • Δίδυμοι 3-15/6
 • Ζυγοί 6-18/10
 • Υδροχόοι 2-14/2

Συζητώντας για τύχη είτε ικανοποίηση (σε ηθικό /υλικό / συναισθηματικό επίπεδο) η Αφροδίτη έρχεται να προσφέρει χαμόγελα χαράς στους γήινους που έχετε γενέθλια στα εξής χρονικά διαστήματα:

 • Ταύροι 4-12/5
 • Παρθένοι 6-14/9
 • Αιγόκεροι  4-12/1

Ο Άρης από τον Καρκίνο αποτελεί «χρυσό σύμμαχο» στις προσπάθειες όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων και πιο συγκεκριμένα αν η ημερομηνία γενεθλίων σας είναι:

 • Σκορπιοί 30-31/10, 1-2-3/11
 • Ιχθύες 26-27-28/2, 1/3

Περισσότερη προσοχή κι αποφυγή κάθε «εύφλεκτης» κατάστασης και αφορμής σύγκρουσης ή «ζημιάς» λόγω βιασύνης / επιπολαιότητας συνιστώ στους γεννημένους ως εξής:

 • Κριούς 28-29-30-31/3, 1/4
 • Καρκίνους 29-30/6, 1-2-3/7
 • Ζυγούς 30/9, 1-2-3-4/10
 • Αιγόκερους 29-30-31/12, 1-2/1
 • Ταύρους 12-13-14-15-16/5
 • Λέοντες 14-15-16-17-18/8
 • Σκορπιούς 14-15-16-17-18/11
 • Υδροχόους 11-12-13-14-15/2

Το τρίγωνο Αφροδίτης /Πλούτωνα στις 2/6 δίνει δύναμη, αναζωογόνηση και ελπίδα νίκης σε όσους / όσες γεννήθηκαν στις 12/5, 14/9, 12/1, αλλά και σε πολλούς / πολλές που έχουν στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτη / σημείο στην 22η μοίρα των ζωδίων της γης. Λίγο νωρίτερα (στις 31/5) η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε τρίγωνο σταθεροποιώντας οικονομικές / συναισθηματικές υποθέσεις και δίνοντας μια αίσθηση εξασφάλισης σε αρκετούς /ές που γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 9/5, 9/1, 11/9 – ή αν έχετε πλανήτη / σημείο στην 19η μοίρα των ζωδίων της γης στο ωροσκόπιό σας.

Ταξίδια, εμπνεύσεις, αλλαγές, τάσεις φυγής / ανατροπής, αλλά κι ατυχείς στιγμές στις μετακινήσεις ή στις επικοινωνίες είτε επιπόλαιες αποφάσεις (αν ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης υπόσχεται κάτι συναφές) αφορούν ορισμένους / ορισμένες με γενέθλια πολύ κοντά στις 10/6, 12/9, 12/12, 10/3, 25/4, 28/10, 28/7, 25/1. Αυτό πιθανώς θα παρατηρηθεί γύρω στις 30/5/2019, ημέρα Πέμπτη.

Σας εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη χαρά.

Marie-Denise

 

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στο Σκορπιό (19/5/2019) και …Τραγουδοπροβλέψεις by Denise!
Επόμενο άρθροΠού εστιάζουμε στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου 2019; (από Κριό έως και Παρθένο)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here