κάποιους όμορφα νέα, στιγμές χαράς κι ελπίδας, ευκαιρίες ζωής στο συναισθηματικό ή/ και στον επαγγελματικό τομέα.

Στο παρόν άρθρο καταγράφω τους πιο ευνοημένους του Απριλίου 2018!

Ξεκινάμε με τους Κριούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού, οι οποίοι μπορείτε να υπολογίσετε σε καλύτερη ροή στον οικονομικό τομέα (περισσότερα έσοδα / καλύτερη διαχείριση / λιγότερα έξοδα), τουλάχιστον έως τις 24/4/2018.

Ταύροι, Παρθένοι κι Αιγόκεροι, αλλά σαφώς και ορισμένοι Σκορπιοί, ανήκετε στην κατηγορία των ευνοημένων, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου – έως και τις 24/4/2018- προσφέρει δυνατότητες επιτυχίας, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθηματικά ζητήματα ή απλά στη διάθεσή σας που τώρα γίνεται σαφώς πιο αισιόδοξη. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βελτιώνονται, ενώ μπορείτε να κυνηγήσετε μια ιδέα με μεγαλύτερες πιθανότητες ευστοχίας λόγω των συγκυριών που έρχονται να συνδυαστούν αρμονικά με τις δικές σας κινήσεις.

Οι εξελίξεις διαφαίνονται πιο ουσιαστικές με θετικά γεγονότα που έρχονται να επιβεβαιώσουν την αστρολογική θεωρία γύρω στις 7/4/2018, αλλά και κοντά στις 29/4/2018εφόσον έχετε γεννηθεί κοντά στις 28/4 ή κοντά στις 31/8 ή κοντά στις 30/12 ή κοντά στην 1/11.

Σημαντικές εποικοδομητικές εξελίξεις αναμείνατε κοντά στις 17/4/2018 εσείς που γεννηθήκατε στις 11/5, στις 13/9, στις 13/11 και στις 11/1. 

Πιο ρομαντικοί, με έμπνευση στον έρωτα αλλά και στις τέχνες, με έντονη πίστη και βλέμμα στραμμένο προς τις διεξόδους που μπορούν να εμφανιστούν έστω και στην τελευταία στιγμή είστε οι Καρκίνοι της 7/7, οι Σκορπιοί της 7/11 και οι Ιχθύες της 5/3 κοντά στις 12/4, αλλά και κοντά στις 15/4.

Ταύροι της 11/5 και Παρθένοι της 13/9 μπορείτε να κινήσετε γη και ουρανό φέρνοντας τα αποτελέσματα που θέλετε εκεί γύρω στις 26/4/2018.

Τέλος, με το Δία να σας προστατεύει, έχετε λόγους να χαμογελάτε, αν είστε Καρκίνοι της 11-12-13-14/7 ή Ιχθύες της 9-10-11-12/3  ή Σκορπιοί της 11-12-13-14/11. Η παρουσία του Δία και της προστασίας ή της εύνοιας που υπόσχεται σ΄εσάς θα γίνει πιο αισθητή μέσα από τις εξελίξεις κοντά στις 16/4/2018, αλλά και κοντά στις 24/4/2018. 

 

Προηγούμενο άρθροΤα δύσκολα σημάδια του Απριλίου 2018
Επόμενο άρθροΠού πρέπει να προσέξεις τον Απρίλιο του 2018 σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here