(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου) 

Την Παρασκευή 5/3  έχουμε μία εξαιρετική σύνοδο του Ερμή με τον Δία, η οποία θα μπορούσε να φέρει θετικά νέα, εμπνευσμένες ιδέες αλλά και επιτυχημένες δραστηριότητες.  Ας δούμε όμως τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις και ειδήσεις για τους στόχους σας μέσα σε συλλογικούς χώρους, ιδιαίτερα στους γεννημένους 7 με 8 Απριλίου.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 8 με 9 Μαΐου, οι οποίοι είναι πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει εύνοια σε θέματα γνώσης, συμβολαίων, μετακινήσεων και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 8 με 9 Ιουνίου, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν καλές ειδήσεις επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 9 με 10 Ιουλίου οι οποίοι  θα έχουν κάποιες καλές ειδήσεις όσον αφορά στα οικονομικά τους.

Λέων

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 10 με 11 Αυγούστου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν θετικές εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας βοηθάει σε εργασιακά και θέματα καθημερινότητας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 10 με 11 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 10 με 11 Οκτωβρίου και ενδέχεται να φέρει καλές ειδήσεις σε θέματα ερωτικά, διασκέδασης, παιδιού και ελεύθερου επαγγέλματος.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 9 με 10 Νοεμβρίου οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου.

Τοξότης

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 9 με 10 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 8 με 9 Ιανουαρίου, οι οποίοι  μπορεί να έχουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά τους.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους  γεννημένους 6 με 7 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα.

Ιχθύες

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας βοηθά να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία, να ολοκληρώσετε κάποια θέματα και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 8 με 9 Μαρτίου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑστρολογικά η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΟ Άρης στους Διδύμους (Μάρτιος-Απρίλιος 2021)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.