Αφού σε προηγούμενο άρθρο σας ενημέρωσα για τους ξεκάθαρα τυχερούς της…υπόθεσης, σήμερα θα γράψω για τους “όρους” ή τις προϋποθέσεις που καλούνται ορισμένοι εντός του ζωδιακού να σεβαστούν για να προχωρήσουν εποικοδομητικά με τη νέα σελήνη – έκλειψη της 11/8/2018.

Υπενθυμίζω πρωτίστως ότι η έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 11/8/2018 και ώρα Ελλάδος 13:00 στην 19η μοίρα του Λέοντα.

Το πλανητικό αυτό φαινόμενο δείχνει νέα ξεκινήματα τα οποία προϋποθέτουν ίσως συγκεκριμένη “στάση” / αντιμετώπιση προς καταστάσεις/ συγκυρίες, έτσι ώστε να πραγματωθούν με τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα. Η δυναμική στην οποία αναφέρομαι αφορά κυρίως τους γεννημένους ως εξής:

  • Ταύρους της 9/5
  • Λέοντες της 11/8
  • Σκορπιούς της 11/11
  • Υδροχόους της 8/2
  • Κριούς της 24/3
  • Καρκίνους της 25/6
  • Ζυγούς της 27/9
  • Αιγόκερους της 25/12 

Όλοι οι αναφερόμενοι παραπάνω (με ημερομηνίες γεννήσεως +/- 1 μέρα) θα έλεγα ότι μπορείτε να υπολογίζετε σ’ έναν νέο κύκλο εμπειριών / καταστάσεων / δραστηριοτήτων. Ωστόσο, οι όροι για τους οποίους μιλώ εδώ έχουν να κάνουν κυρίως με τις έννοιες της κούρασης, του κόπου, της αποδοχής ενός πλαισίου δράσης, του συμβιβασμού,  αλλά και με αυτές του ξεκαθαρίσματος και της – ενίοτε- σκληρής απόφασης. 

Για τους Ταύρους τα θέματα πιθανώς σχετίζονται με το σπίτι / το χώρο / το ακίνητο / την οικογένεια / την επαγγελματική έδρα.

Για τους Λέοντες και τους Υδροχόους πιθανότατα συζητούμε για ζητήματα περιβάλλοντος / σχέσεων / συνεργασιών, ενώ σαφέστατα έχετε κάθε λόγο να φροντίζετε με επιμέλεια τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και τις ανάγκες οικείων.

Για τους Σκορπιούς θα σκεφτόμουν κυρίως ζητήματα καριέρας / πορείας- νέων επιλογών ζωής / γάμου ή θέματα που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν με πρεσβύτερα άτομα εντός οικογενείας.

Κριοί και Ζυγοί υπολογίστε σε νέες φιλίες, παλιούς και καινούργιους έρωτες, αλλά και δημιουργικούς στόχους ή ευκαιρίες που έρχονται ν’ αλλάξουν τη…συνέχεια της πορείας σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αναμείνατε εξελίξεις περί τα οικονομικά μέσα από ευκαιρίες για εργασία ή μέσ’ από διαδικασίες αγοραπωλησιών είτε γενικότερης διαχείρισης / ρύθμισης χρεών κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, όπως θ’ ακούσετε και στην εκπομπή Astra-Πές Ντενίζ του Αυγούστου 2018, τα μεγάλα πάθη, όπως και οι κεραυνοβόλοι – μοιραίοι έρωτες, καθώς επίσης μεγάλα κέρδη (ή ζημίες αναλόγως των συντεταγμένων στο προσωπικό σας ωροσκόπιο) αφορούν τους γεννημένους πολύ κοντά στις: 9/4, 11/7, 12/10, 9/1, 25/5, 27/8, 26/11, 23/2. 

Από την πλευρά μου θα σας ευχηθώ έναν υπέροχο Αύγουστο με τις ωραιότερες εμπειρίες σε κάθ’ επίπεδο!

Προηγούμενο άρθροΗ σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου 2018 κι από μια άλλη πλευρά (τι προσέχουμε;)
Επόμενο άρθροΟι τυχεροί της 26-27-28/7/2018 (συνάντηση κορυφής Αφροδίτης με Πλούτωνα)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.