(γράφει η Marie-Denise)

Ένας ενδιαφέρων μήνας ξεκινά, ο οποίος- αν μη τι άλλο – υπόσχεται κάτι καλύτερο από το Μάρτιο σ’ επίπεδο επικοινωνίας και συνεννόησης, καθώς ο Ερμής θα διελαύνει πλέον σε φαινομενικά ορθή φορά.

Με τον Ήλιο στον Κριό και την Αφροδίτη στους Ιχθύς έως τις 20/4, αλλά και με τον Ερμή από τις 17/4 σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη από τους Διδύμους, σίγουρα κάτι βελτιώνεται σημαντικά για πολλούς και πολλές.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες, τα σεμινάρια επιμόρφωσης, αλλά και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ευνοούνται για τα ζώδια της γης και του νερού έως τις 17/4. Για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα η εύνοια στα εν λόγω θέματα ισχύει μετά τις 17/4.
  • Χρήματα κι αισθήματα, ικανοποίηση σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο: τα ζώδια του νερού λαμβάνουν έως τις 20/4, ενώ ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους (ή αίσθηση ομαλότητας σίγουρα υπάρχει)- στο ίδιο χρονικό διάστημα- για τα ζώδια της γης. Ζώδια της φωτιάς αναμείνατε και θα χαμογελάσετε πλατιά μετά τις 20/4, την ίδια εποχή όπου μπορείτε να τα πάτε ομαλότερα και οι αέρινοι του ζωδιακού.
  • Αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, ορμή, σεξουαλικότητα, ευστοχία: τα πάτε πρίμα κυρίως οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, όμως μπορείτε να πετύχετε σαφέστατα και οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, εφόσον αποφύγετε τη βιασύνη, την επιπολαιότητα, την επιθετικότητα και την προκλητική συμπεριφορά / αντίδραση.
  • Τυχερές στιγμές / στιγμές προστασίας σε οτιδήποτε δύσκολο, με διεξόδους / ευκαιρίες: με το Δία από τον Τοξότη, μπορείτε να ξεγλιστρήσετε και να προοδεύσετε οι γεννημένοι στις 13-14/4, 15-16/8, 15-16/12, 13-14/6, 16-17/10, 12-13/2. Πότε το νιώθετε αυτό, κυρίως; γύρω στις 14 Απριλίου 2019.
  • Στις 2, 3 και 10 Απριλίου 2019: ρομαντισμός, δημιουργικότητα, διαίσθηση, αισιοδοξία και πίστη: στιγμές όπου κάτι αλλάζει μέσα σας θετικά, αν είστε γεννημένοι πολύ κοντά στις 9/7 και πολύ κοντά στις 9/11. Διέξοδοι και τρόποι επίλυσης ζητημάτων ή βελτίωσης σε προβληματικές καταστάσεις που σας απασχολούν υπάρχουν για εσάς της 7/5 και της 7/1.  
  • Κινήσεις σε σταθερή βάση, επαγγελματικές συμφωνίες με αίσθηση σιγουριάς, στήριξη από ανώτερα πρόσωπα ή από ηλικιακά πρεσβύτερους ή από τη γραφειοκρατία: έχετε τα φόντα να προχωρήσετε με ασφάλεια κυρίως οι γεννημένοι πολύ κοντά στις 10/5, 12/9, 12/11, 10/3. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η τάση αυτή ισχύει και για κάποιους Καρκίνους της 12/7 και ορισμένους Αιγόκερους της 10/1.
  • Εποικοδομητική εξέλιξη, μεγάλη, θετική αλλαγή, αναδόμηση ή προετοιμασία για μεγάλα βήματα προόδου: η δύναμη σας χαρακτηρίζει και …κουνάτε βουνά, εφόσον το θελήσετε, αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 13/5, 15/9, 15/11, 13/3. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις έχετε τη δυναμική να καταφέρετε πολλά και ορισμένοι Καρκίνοι της 15/7, αλλά και κάποιοι Αιγόκεροι της 13/1, εφόσον βαδίσετε με μετριοπάθεια, λογική και ρεαλισμό αποφεύγοντας παράλληλα το ρίσκο και τις ακρότητες.
  • Ποιους «προκαλεί» ο Άρης από τους Διδύμους; ποιοι θα έχετε πιθανώς την τάση να τσακωθείτε, να εμπλακείτε σε καταστάσεις έντασης ή να φλερτάρετε με προβλήματα / «ατυχήματα» / ζημιές; προσέξτε ιδιαιτέρως οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 26/5, 29/5, 7/6, 28/8, 31/8, 9/9, 27/11, 30/11, 9/12, 24/2, 27/2, 7/3. Βεβαίως, θα πρότεινα ιδιαίτερη μαεστρία στη συμπεριφορά και εγκράτεια γενικότερα και στους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), εφόσον η ημερομηνία γεννήσεώς σας είναι πολύ κοντά στις 10/4, 13/4, 12/7, 15/7, 13/10, 16/10, 10/1, 13/1. Τέλος, σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) έχετε μερίδιο στο πρόβλημα / στη σύγχυση, αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 22/4, 25/10, 25/7, 22/1.  
  • Έκτακτη / αναπάντεχη βοήθεια, επίλυση «εξ’ ουρανού», ξαφνική τυχερή συγκυρία / ευκαιρία: σας αφορά, κυρίως γύρω στις 22 Απριλίου 2019, αν έχετε γεννηθεί πολύ κοντά στις 24/8 ή πολύ κοντά στις 23/12.

Καλό σας μήνα και καλή Ανάσταση!

Αναμείνατε τα νεότερα για τα φεγγάρια του Απριλίου!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΤραγουδοπροβλέψεις πανσελήνου! Special Edition
Επόμενο άρθροΟι τελευταίες πέντε μέρες του Μαρτίου 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.