(γράφει η Marie-Denise)

Ας δούμε πού αξίζει να εστιάσουμε βάσει ζωδίου / ωροσκόπου κατά τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου 2019. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα έξι τελευταία ζώδια:

Ζυγοί: εστιάζετε σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια. Αποφασιστικότητα και μαχητικότητα με αφοσίωση στην καριέρα. Αποφύγετε τις έριδες με πρεσβυτέρους στην οικογένεια ή με ανωτέρους στη δουλειά. Εύνοια από οικονομικές πηγές συντρόφου ή από διαχείριση άλλων πόρων / χρηματοοικονομικών υποθέσεων.

Σκορπιοί: θετικές προδιαγραφές για σχέσεις / συνεργασίες / συμφωνίες. Εστίαση σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις και διαχείριση κοινών οικονομικών με σύντροφο / συνεργάτες. Εποχή επεκτάσεων, ταξιδιών, έντονης ενασχόλησης με σπουδές ή ιδιαίτερης επαφής με πολυεθνικά περιβάλλοντα.

Τοξότες: βελτίωση όρων στην καθημερινότητα, στις συνήθειες, στην εργασία, αλλά και στη φροντίδα του οργανισμού. Έντονη ενασχόληση με σημαντικούς άλλους (σχέση / συνεργασία), με διαπραγματεύσεις – συζητήσεις κι εξεύρεση κοινά αποδεκτών δρόμων σύμπλευσης. Προσοχή στη διαχείριση των εξόδων.

Αιγόκεροι: εποχή που υπόσχεται χαρά, έρωτα, κέρδη, χαμόγελα από τα παιδιά, καλλιτεχνικές εμπνεύσεις- επιτυχίες. Πιθανά τα ξεκαθαρίσματα σε μια σημαντική σχέση / συνεργασία. Αποφύγετε την κατά μέτωπον σύγκρουση. Τρεξίματα, καθημερινές υποχρεώσεις (ρουτίνας) στην εργασία ή στα της οικογένειας.

Υδροχόοι: εποχή έντονης δημιουργικότητας, θετικής σκέψης, φλερτ και επιτυχημένων συναλλαγών – επιλογών. Θετικές στιγμές με την οικογένεια και με ανθρώπους καρδιάς. Εξωραϊσμός του χώρου (σπιτιού ή επαγγελματικής έδρας). Σκληρή εργασία, απαιτητική καθημερινότητα.

Ιχθύες: ενασχόληση με το σπίτι / την οικογένεια / την επαγγελματική έδρα / τα καθαρά προσωπικά ζητήματα / τα παιδιά. Επιτυχία μέσα από διπλωματική διαπραγμάτευση, καλοπροαίρετη επικοινωνία. Χαρές / αγάπες σε μετακινήσεις. Εύνοια σε γραπτές εξετάσεις, στο εμπόριο και σε αγοραπωλησίες μεταφορικού μέσου. Εκδρομές που αναζωογονούν. Δημιουργική δραστηριότητα, κατακτήσεις.

Προηγούμενο άρθροΠού εστιάζουμε στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου 2019; (από Κριό έως και Παρθένο)
Επόμενο άρθροΟι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.