(γράφει η Marie-Denise)

Έχετε μπροστά σας αδιαμφισβήτητα μια χρονιά σημαντική,  φίλες και φίλοι, Καρκίνοι. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ορισμένες εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω. Επιπροσθέτως οι διελεύσεις Κρόνου και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάτι …θέλουν να «ψιθυρίσουν»! Για να τα δούμε, όμως, αναλυτικότερα:

Το 2019 είναι για εσάς μια χρονιά που – δίχως άλλο- απαιτεί εγκράτεια, αυτοκυριαρχία, επίγνωση ευθύνης, αλλά και των ορίων των συνθηκών. Σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι και συνεταιρισμοί περνούν από κόσκινο και βρίσκονται σε μια τελική ευθεία ξεκαθαρίσματος, τουλάχιστον για εσάς του β’ δεκαημέρου, αλλά και για ορισμένους/ ορισμένες που έχετε γενέθλια στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Πρεσβύτεροι εντός οικογενείας, αλλά και άνθρωποι κύρους / εξουσίας ή σχετιζόμενοι με την έννοια της γραφειοκρατίας θα μπορούσαν να καθορίσουν έως ένα βαθμό τις κινήσεις / επιλογές / αποφάσεις σας σε κομβικούς τομείς της ζωής σας.

Οι πρώτοι δυο – τρεις μήνες της χρονιάς θα μπορούσαν να σημάνουν την αλλαγή πλεύσεως στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά, μια απότομη τροπή ή στροφή με αποφάσεις ή έξωθεν συγκυρίες που διαφοροποιούν ιδιαίτερα ή και ιδιόμορφα το τοπίο της εργασιακής ή οικογενειακής ή κοινωνικής σας πραγματικότητας. Αυτό ισχύει κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, δηλαδή στο τέλος του γ’ δεκαημέρου.

Ο Δίας από τον Τοξότη δίνει το μήνυμα της προστασίας ή της διεξόδου σε θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά και της δυνατότητας να προαχθείτε, αρκετοί Καρκίνοι, στο χώρο της εργασίας. Φυσικά, τίποτε θετικό δεν φαίνεται να σας δίνεται απλόχερα ή αβίαστα, καθώς η έννοια του κόπου μάλλον σας ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Διαφορετικά σενάρια; ενασχόληση με μια νομική υπόθεση ή με ανώτερες σπουδές κι επιμόρφωση είτε εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό είτε σε πολυεθνικά περιβάλλοντα. Ταξίδια για λόγους δουλειάς ή με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της φυσικής σας κατάστασης. Δουλειές που συνδέονται με τα ΜΜΕ ή με τη διδασκαλία ή με το μάρκετινγκ ή με τις εκδόσεις ή με διαδικτυακές πωλήσεις / δημόσιες σχέσεις. Κάτι θετικό για εσάς, το οποίο μάλλον εξηγεί και την κούραση του 2019 θα μπορούσε να είναι η «διπλή δραστηριότητα», με άλλα λόγια η ενασχόλησή σας με δύο επαγγελματικά αντικείμενα.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μάλλον αποτελεί δείκτη – όαση για εσάς του β’ δεκαημέρου, υπό την έννοια πως κάπου κατανοείτε ή βρίσκετε διαισθητικά τους λόγους που κρύβονται πίσω από τις όποιες θυσίες χρειαστεί να καταβάλλετε. Κάπου υπάρχει ένα όραμα, ένα σχέδιο, ένα όνειρο ζωής, ένας εμπνευσμένος δρόμος που οδηγεί στο δικό σας ιδανικό είτε μιλάμε για την επαγγελματική σταδιοδρομία είτε συζητούμε για την προσωπική ζωή είτε ακόμα και για τη διαχείριση οποιουδήποτε σημαντικού προβλήματος τυχόν αντιμετωπίζετε.

Πιο ευχάριστα ενδεχομένως ηχούν τα νέα για εσάς τους Καρκίνους του Ιουνίου: Ουρανός από τον Ταύρο (από το Μάρτιο του 2019 και μετά), αλλά και Δίας από τον Αιγόκερω (από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2019) δίνουν τον τόνο της αισιοδοξίας, καθώς μπορείτε να υπολογίσετε σε ανθρώπους / καταστάσεις / συμπτώσεις / προτάσεις «κλειδιά» που θα σας ανανεώσουν και θα σας ανοίξουν παντελώς νέους ορίζοντες ζωής, ειδικά από το τέλος του 2019 και μέσα στο 2020.

Δεν έχω παρά να σας ευχηθώ ολόψυχα: καλή χρονιά, με όλα τα καλά!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΟ φτερωτός Ερμής στην αστρολογία
Επόμενο άρθροΛέων Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here