(γράφει η Marie-Denise) 

Τα μάθατε, τα μάθαμε, τα ξέρουμε πλέον. Ο Άρης, εδώ και αρκετές ημέρες, διελαύνει στον Κριό.

Ας εξετάσουμε τη διέλευσή του κατά τον Ιούλιο 2020 (για το μετά θα σας πω…μετά…)!!!

Μέχρι το τέλος Ιουλίου 2020 ο Άρης θα φθάσει στην 18η μοίρα του ζωδίου του Κριού. Αυτομάτως, μπορούμε να πούμε ότι τα ζώδια της φωτιάς, ήτοι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που γεννήθηκαν έως και τις 8/4, έως και τις 10/8, έως και τις 10/12 έχουν μια θετική προδιαγραφή παραπάνω, διότι απλούστατα νιώθουν τις μπαταρίες φορτισμένες, γεμάτες θετική ενέργεια κι ορμή για ζωή και κατάκτηση. Όσον αφορά στους Κριούς, πιο συγκεκριμένα, θα λέγαμε πως είναι αρκετά έξυπνο να προχωράτε με μπρίο, αποφασιστικότητα και χάρη, αλλά χωρίς επιθετικότητα / βιασύνη / επικίνδυνο- παιδικό αυθορμητισμό που θα μπορούσε αργότερα να κοστίσει.

Κοντά στους ευνοημένους της προηγούμενης παραγράφου, θα μπορούσα να μιλήσω και για τους Καρκίνους, καθώς τα παιδιά της Σελήνης τώρα θα έχουν την τάση να προχωρήσουν στρατηγικά και μεθοδικά για μεγάλες κατακτήσεις. Ωστόσο, Καρκίνοι, θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα αποφεύγοντας τάσεις σύγκρουσης με ανώτερα πρόσωπα ή μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους / άτομα κύρους – εξουσίας. Θυμηθείτε πως τυχόν αλαζονικές συμπεριφορές θα μπορούσαν τελικά να λειτουργήσουν εναντίον σας. Παράλληλα, χρησιμοποιήστε το καλώς εννοούμενο παρασκήνιο, εκεί όπου κρίνετε πως μπορεί να σας βοηθήσει στο να πετύχετε έναν σημαντικό για εσάς στόχο.

Προσέξτε / διαχειριστείτε προσεκτικά τις εστίες έντασης στις πάσης φύσεως σχέσεις / συναλλαγές σας, αλλά και τα νεύρα σας, αν είστε Ζυγοί και Αιγόκεροι και δευτερευόντως αν είστε Κριοί ή Καρκίνοι (με ημερομηνίες γέννησης αντίστοιχα έως και τις 11/10, έως και τις 8/1, έως και τις 8/4, έως και τις 10/7).

Η ζωή μπορεί και είναι πολύ όμορφη τώρα για αρκετούς Τοξότες και Λέοντες. Για τους πρώτους ο έρωτας είτε η αναψυχή, αλλά και η (επαγγελματική) δραστηριότητα που εκφράζει το μέσα τους αποτελούν κινητήριο δύναμη για κάτι καλύτερο. Για τους τελευταίους η έννοια του ταξιδιού, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, φορτίζει τον ψυχισμό με χαρά, αισιοδοξία και πίστη για κάτι ουσιωδώς ομορφότερο στο παρακάτω της πορείας τους. Δυναμικές κινήσεις σε σπουδές, νομικά ζητήματα, συμφωνίες και πάσης φύσεως επεκτάσεις αποδίδουν τα μέγιστα. Κυνηγήστε τα όνειρά σας!

Πολύ καλή επιτυχία σε όλες κι όλους!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη του Ιουλίου 2020
Επόμενο άρθροΤα νέα της Αφροδίτης για τον Αύγουστο 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here