Κι επειδή ορισμένες στιγμές είναι όντως μοναδικές και πολύς κόσμος θα θελήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του κατά τη νέα χρονιά είτε με έναν αρραβώνα είτε ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας είτε με ένα γάμο στο Δημαρχείο, ας δούμε ποιες ημερομηνίες ανά μήνα είναι οι καλύτερες για τις συγκεκριμένες προσωπικές επιλογές μέσα στη νέα χρονιά!

Να θυμάστε πως η Αφροδίτη θα διελαύνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 5/10/2018 έως τις 16/11/2018, κάτι που σημαίνει πως από τη δική μου ερευνητική σκοπιά δεν συνιστάται η επισημοποίηση μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Γι αυτό το λόγο οι ημερομηνίες της λίστας που θα δείτε παρακάτω  βρίσκονται εντός παρενθέσεως.

Με παρεμφερή λογική σημειώνω πως ο Άρης θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 26/6/2018 έως τις 27/8/2018. Κατά τη διάρκεια αυτών των δυο μηνών θα συνιστούσα αποφυγή εσπευσμένων- επιπόλαιων – βεβιασμένων αποφάσεων σε επίπεδο σχέσεων, καθώς είναι ενδεχόμενη η αναθεώρηση στη συνέχεια των πραγμάτων, λόγω εντάσεων ή προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν και που δεν υπολογίστηκαν λογικά και ώριμα κατά τη στιγμή της λήψεως της εν λόγω αποφάσεως.

Είναι βεβαίως αυτονόητο πως η μελέτη επί προσωπικού αστρολογικού χάρτη αποτελεί την επισφράγιση- εγγύηση, εφόσον θέλουμε ν’ αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό την αστρολογική γνώση και να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, για μια γενική γραμμή πλεύσης και για την περίπτωση κατά την οποία είναι αδύνατη η έρευνα επί προσωπικού, καλό είναι να ξέρουμε ποιες ημέρες μέσα στο 2018 έχουν αυτό το «κάτι» που μπορεί να δείξει μια θετική προδιαγραφή σ’ ένα σημαντικό και χαρμόσυνο γεγονός, όπως είναι ο αρραβώνας ή ο γάμος!

 

Ιανουάριος 2018

1, 3, 8

Φεβρουάριος 2018

6, 7, 13, 14, 25, 26, 27

Μάρτιος 2018

1, 11, 13, 14

Απρίλιος 2018

12, 14, 16, 17, 23, 24, 28, 29

Μάιος 2018

5, 6, 8, 9, 11, 12, 19, 24

Ιούνιος 2018

1, 2, 22, 23

Ιούλιος 2018

4, 5, 8, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 27

Αύγουστος 2018

25

Σεπτέμβριος 2018     

11, 12

Οκτώβριος 2018

27

Νοέμβριος 2018

(5, 14, 15), 25, 26, 27

Δεκέμβριος 2018

16, 20, 21

 

Προηγούμενο άρθροΔίας 2018: Ποιοι θα είναι οι “κυρίαρχοι” του παιχνιδιού;
Επόμενο άρθροΚρόνος , ο δύσκολος “δάσκαλος” και η επιρροή του το 2018 στα παρορμητικά
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here