(γράφει η Marie-Denise)

Μετά από καιρό επανέρχομαι για να μιλήσουμε για τον Ιούλιο 2020 εστιάζοντας στους εκπροσώπους του ζωδιακού που μπορούν να αναμένουν κάτι θετικό μέσα στο μήνα αυτό.

Ας καταγράψουμε κάποια δεδομένα:

Τόσο ο Ήλιος, όσο και ο Ερμής πρόκειται να συναντήσουν τον Ποσειδώνα της διέλευσης τριγωνικά (στις 12/7/2020 και στις 30/7/2020, αντίστοιχα). Αυτό σημαίνει πως υδάτινοι και γήινοι γεννημένοι πολύ κοντά στις 12/7, 12/11, 10/3, 10/5, 10/1, 12/9 μπορούν να αναμένουν μια θετική / ομαλή έκβαση σε κάποιες υποθέσεις τους, μια εξέλιξη η οποία πιθανότατα συμβαδίζει με τις ελπίδες και τις ευχές τους για κάτι καλύτερο. Παράλληλα, τόσο η αισιοδοξία, όσο και η διαίσθηση, αλλά και ο ρομαντισμός είτε η δημιουργική φαντασία είτε ακόμα και η δυνατότητα εξεύρεσης διεξόδων φαίνονται τονισμένα για την ομάδα της παραγράφου.

Από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Ηλίου συναντά σε αντίθεση τη σύνοδο Δία / Πλούτωνα της διέλευσης στις 15/7/2020. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά – δείχνοντας δικαίωση κι επιτυχία– κυρίως τους Σκορπιούς της 14-15/11, τους Ταύρους της 12-13/5, τους Ιχθύς της 12-13/3, τους Παρθένους της 14-15/9, αλλά και κάποιους Καρκίνους της 14-15/7 και Αιγόκερους της 12-13/1. Παρακαλώ σημειώσατε: Καρκίνοι κι Αιγόκεροι της παραγράφου βιώνετε εύνοια / δικαίωση υπό προϋποθέσεις που σχετίζονται με την δομή του ατομικού αστρολογικού χάρτη και μόνο.

Από την πλευρά μου θα ευχηθώ σε όλον τον κόσμο μια πολύ όμορφη συνέχεια στο καλοκαίρι αυτό, με υγεία και χαρές!

Marie-Denise

 

 

Προηγούμενο άρθροΈκλειψη 21/6/2020 και “ωροσκόπος”
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη του Ιουλίου 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here