Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Αφροδίτης, στο Ζυγό, στις 21/9/2018 και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο έως και τις 9/10/2018. Κατά τη διέλευσή του αυτή θα συναντηθεί σε θετική όψη με τον Άρη (στις 23/9), όμως θα σχηματίσει προκλητική όψη με Δία και Κρόνο παράλληλα από τις 23/9 έως και τις 25/9, καθώς επίσης και με το «γίγαντα» Πλούτωνα στις 2/10/2018.

Ας τα βάλουμε όμως σε μια πρώτη σειρά.

Ερμής στο Ζυγό σημαίνει πως η εύνοια– σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τις συναλλαγές, την επιμόρφωση, τα έγγραφα, το μεταφορικό μέσον, τις κοντινές διαδρομές – εκδρομές, το εμπόριο, τις συζητήσεις / διαπραγματεύσεις, αλλά και τις καθημερινές συμφωνίες – αφορά τους πύρινους και τους αέρινους του ζωδιακού, δηλαδή τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Τοξότες, τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, κάτι που θα παρατηρηθεί στις εξελίξεις από τις 21/9 έως και τις 9/10/2018. 

Ωστόσο, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στον κανόνα. 

Αυτό σημαίνει πως κατά το διάστημα αυτό ορισμένοι έχετε λόγο να είστε πιο προσεκτικοί με αυτή τη διέλευση, δηλαδή θα ήταν σκόπιμο να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, τις παρεξηγήσεις, αλλά και την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισό άδειο – τη στιγμή όπου θα μπορούσατε να είστε αντικειμενικοί.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι και ποιες θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο, ώστε να μην έχετε προβλήματα που ξεφυτρώνουν λόγω αρνητικής σκέψης / ανάλυσης ή λόγω καυστικών λεκτικών αντιδράσεων ή εξαιτίας νευρικότητας που προκαλεί ζημιές (στην κίνηση ή στην επικοινωνία): Παρορμητικοί γεννημένοι πολύ κοντά στις 23/3, 23/6, 25/9, 23/12, 9/4, 11/7, 12/10, 9/1, Σταθεροί γεννημένοι πολύ κοντά στις 7/5, 9/8, 9/11, 6/2, αλλά και μεταβλητοί γεννημένοι πολύ κοντά στις 23/2, 25/5, 27/8, 26/11.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠλανητικές Διελεύσεις Εβδομάδας 17-23 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΤι σημαίνει ο Ερμής στον Ζυγό;
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here