Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο, την Τρίτη, 28/11/2017 και ώρα Ελλάδος 9πμ. κορυφώνεται η όψη συνόδου μεταξύ των διελαυνόντων Ερμή και Κρόνου στην 27η μοίρα του Τοξότη. Η ίδια όψη επαναλαμβάνεται δυο φορές στη συνέχεια: μία φορά στις 6/12/2017 και ώρα Ελλάδος 2μμ. στην 28η του Τοξότη και άλλη μία τελευταία στις 13/1/2018 στις 9.15πμ ώρα Ελλάδος στην 3η μοίρα του Αιγόκερω.

Ας δούμε τι θα μπορούσε να σημαίνει στη δύσκολή της εκδοχή αυτή η αστρολογική συγκυρία – σύμφωνα με την αστρολογική θεωρία- για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Για όσους αφορά η όψη «τετραγωνικά», δηλαδή για όσους η εν λόγω όψη «ακουμπά» με όψεις quatrile, ήτοι για γεννημένους στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων – με γενέθλια γύρω στις 17/6, 19/9, 19/12, 17/3, αντίστοιχα- η σύνοδος αυτή έρχεται στις 28/11/2017 και στις 6/12/2017 να «ενοχλήσει» φέρνοντας εμμονές,  δυσπιστία, επιφυλάξεις, υποψίες, αλλά και συναισθήματα δειλίας, καθώς και ισχυρογνωμοσύνη έως και ξεροκεφαλιά, τα οποία σαφέστατα δυσχεραίνουν την επικοινωνία και τη συμπόρευση σε σχέσεις και συνεργασίες. Εδώ, λοιπόν, έχουμε τον κίνδυνο για αδέξιους χειρισμούς καταστάσεων, αλλά και για θράσος που οδηγεί σε λάθη. Πρέπει να θυμόμαστε πως το να επιμένουμε σε μια στάση με στενομυαλιά και άρνηση συμβιβασμού ή κατανόησης των θέσεων της απέναντι πλευράς αποκλείεται να οδηγήσει σε καρποφόρα αποτελέσματα. Συναισθήματα ανίας, αλλά και ανέντιμες προτάσεις- προσφορές απαντώνται με αυτήν την αστρολογική αντιστοιχία. Κούραση, αλλά και τσακωμοί αποτελούν παράλληλα μέρος της όλης εικόνας του παζλ. Συζητήσεις, επικοινωνία, μετακινήσεις είναι έννοιες που έχουν μια δύσκολη διάσταση, άρα οι αναβολές- καθυστερήσεις και οι εκνευρισμοί είτε οι παρεξηγήσεις είναι στο μενού. Όλα τα παραπάνω που αναφέρω ισχύουν στις 13/1/2018 για τους γεννημένους στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 24/3, 25/6, 26/9, 25/12, αντίστοιχα.

Κούραση, προβλήματα, διλήμματα, εκνευρισμοί στις 28/11/2017 και στις 6/12/2017

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυσκολίες που αναφέρονται παραπάνω δεν αποκλείεται ν’ απασχολήσουν (κοντά στις 28/11/2017 και κοντά στις 6/12/2017) και ορισμένους Ταύρους της 2/5, Λέοντες της 4/8 , Σκορπιούς της 4/11 και Υδροχόους της 1/ 2.

Κούραση, προβλήματα, διλήμματα, εκνευρισμοί στις 13/1/2018

Θυμηθείτε πως η περίεργη αυτή δυναμική που εγκλωβίζει τη σκέψη και δυσχεραίνει την επικοινωνία, τις αποφάσεις ή τις συμφωνίες αφορά στις 13/1/2018 και ορισμένους Ταύρους της 8/5, Λέοντες της 10/8, Σκορπιούς της 10/11 και Υδροχόους της 7/2. Καθυστερήσεις και αναβολές κρίνονται αναμενόμενες με βάση το σύνολο των αστρολογικών παραγόντων της εποχής.

Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές διελεύσεις της εβδομάδας 27/11 ως 3/12 & η επιρροή τους
Επόμενο άρθροΕτήσιες Προβλέψεις 2018 σε βίντεο
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here