(γράφει η Marie-Denise)

Ο Ερμής της θετικής ενέργειας, της αισιοδοξίας, αλλά και της υπερβολής. Ο Ερμής της τέχνης, αλλά και της επάξιας ενασχόλησης με τα παιδαγωγικά. Ο Ερμής του θεάτρου και των φώτων της δημοσιότητας. Ο Ερμής που θολώνει πιθανώς τη σκέψη κάνοντας το απόλυτα ρομαντικό να μοιάζει με αληθινό. Ένας Ερμής γεμάτος φως που φωτίζει ή που…τυφλώνει. 

Για τον Αύγουστο 2020 (από τις 5 έως τις 20 του μήνα) ο Ερμής αυτός θα υποστηρίζει επί της ουσίας τη διάθεση δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες θετικής έκβασης / ομαλής διαδικασίας σε ζητήματα που άπτονται της επικοινωνίας, του λόγου, των δημοσίων σχέσεων, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, των συμφωνιών και του εμπορίου στους πύρινους και στους αέρινους του ζωδιακού, ήτοι σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Βεβαίως, από την ομάδα των ευνοημένων θα πρέπει να πούμε ότι κάποιοι/ ες δεν αποκλείεται να συναντήσετε εμπόδια είτε ενδέχεται η εμπειρία σας να προσκρούσει σε απρόβλεπτα, ακόμα και δυσάρεστα περιστατικά, κάτι που σημαίνει πως η οδηγία είναι να προσέξετε μπροστά σε αφορμές έντασης, ρήξης είτε ατυχημάτων (σχετικών με το λόγο ή με την κίνηση, ακόμα και με κάποια μηχανήματα ή με το μεταφορικό σας μέσον). Οφείλετε να προσέξετε, λοιπόν, κοντά στις 10/8/2020, όσοι/ όσες έχετε γενέθλια στα ζώδια του Λέοντα, του Υδροχόου, των Διδύμων και του Τοξότη, με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 2/8, 30/1, 15/6, 17/12. Κοντά σε εσάς, ας προσέξουν και οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες με ημερομηνίες γεννήσεως κοντά στις 30/5, 2/11, 17/9, 15/3.   

Για τους Κριούς η πρόταση είναι να δώσετε στον εαυτό σας να συναντήσει ξανά το μικρό παιδί μέσα του, να σκεφθείτε και να επικοινωνήσετε δημιουργικά.

Για τους Ζυγούς προτείνω να υπάρξει μια προώθηση σε επίπεδο κοινωνικότητας κι εξωστρέφειας. Φίλοι, αλλά και σύλλογοι αποτελούν κλειδιά στο κυνήγι του στόχου σας.

Λέοντες, βγείτε δυναμικά και καλλιτεχνικά στον κόσμο, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, αποδράστε για αναψυχή κυριολεκτικά ή μεταφορικά στον κόσμο των ιδεών!

Υδροχόοι, μπορείτε να κουβεντιάσετε και να καταλήξετε σε κάποια πρώτα – αν μη τι άλλο – συμπεράσματα σε επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών.

Τοξότες, θυμηθείτε πως μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας εδώ είτε στο εξωτερικό, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να αναπτύξετε τις προσδοκίες για το μέλλον σας, τόσο σε επίπεδο σπουδών, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι, τα πάτε πολύ καλά σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μετακίνηση- τις εκδρομές, τη διαπραγμάτευση, το εμπόριο, τη διαχείριση του λόγου, τις δημόσιες σχέσεις. Αξιοποιήστε τη δυναμική και δείτε το ενδεχόμενο κάποιων πρώτων προτάσεων / συμφωνιών που πέφτουν στο τραπέζι.

Ταύροι / Σκορπιοί: φαίνεται να σας απασχολούν θέματα δομών (καριέρα / σπίτι / χώρος  / έδρα / οικογένεια).

Παρθένοι / Ιχθύες: είναι μια περίοδος όπου λογικά αγχώνεστε με κάποια πράγματα, τα οποία και θα προσπαθήσετε να θέσετε σε νέα τάξη σιγά σιγά.

Καρκίνοι / Αιγόκεροι: απολαμβάνω ή δεν απολαμβάνω τελικά τη ζωή μου; έχω τον εαυτό μου τοποθετημένο εκεί όπου του αρμόζει; πώς  να επιφέρω βελτιώσεις σε υλικό – οικονομικό επίπεδο στη ζωή μου; υπό την ευρύτερη έννοια, ψάχνετε για μια νέα ισορροπία κι αίσθηση ασφάλειας στην πορεία.

Καλή συνέχεια σε όλες κι όλους!

Με την αγάπη μου,

MD.

Προηγούμενο άρθροΤύχη για τον Αύγουστο 2020
Επόμενο άρθροΤι θα προσέχαμε στις 7/8/2020;
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here