Τρίτη, 28/11/2017 και ώρα Ελλάδος 9πμ. κορυφώνεται η όψη συνόδου μεταξύ των διελαυνόντων Ερμή και Κρόνου στην 27η μοίρα του Τοξότη. Η ίδια όψη επαναλαμβάνεται δυο φορές στη συνέχεια: μία φορά στις 6/12/2017 και ώρα Ελλάδος 2μμ. στην 28η του Τοξότη και άλλη μία τελευταία στις 13/1/2018 στις 9.15πμ ώρα Ελλάδος στην 3η μοίρα του Αιγόκερω.

Ας δούμε τι θα μπορούσε να σημαίνει στη θετική της εκδοχή αυτή η αστρολογική συγκυρία – σύμφωνα με την αστρολογική θεωρία- για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Για όσους αφορά η όψη «τριγωνικά», δηλαδή για όσους η εν λόγω όψη «ακουμπά» με όψεις sextile (τρίγωνα / εξάγωνα), ήτοι για γεννημένους στα ζώδια του Λέοντα, του Υδροχόου, του Ζυγού και του Κριού – με γενέθλια γύρω στις 19/8, 17/2, 20/10, 17/4, αντίστοιχα- η σύνοδος αυτή έρχεται στις 28/11/2017 και στις 6/12/2017 να θυμίσει την αξία της εκλογίκευσης, της ρεαλιστικής θεώρησης των πραγμάτων, της προσεκτικής, τακτικής εργασίας με ακρίβεια και μέθοδο. Εδώ, λοιπόν, έχουμε τη «νίκη» της φιλοσοφικής σκέψης και της σταθερής προόδου, χωρίς επιπολαιότητα / βιασύνη / επιφανειακή αντιμετώπιση των καταστάσεων. Συζητήσεις, επικοινωνία, μετακινήσεις είναι έννοιες που έχουν εποικοδομητική ή ουσιαστική διάσταση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρω ισχύουν στις 13/1/2018 για τους γεννημένους στα ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, των Ιχθύων και της Παρθένου με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 23/4, 26/10, 22/2, 26/8, αντίστοιχα.

Για Λέοντες, Υδροχόους, Ζυγούς, Κριούς

Αξίζει να σημειωθεί πως για όσους εκπροσώπους των ζωδίων γράφω παραπάνω, φυσικά με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως (γενέθλια γύρω στις 19/8, 17/2, 20/10, 17/4, αντίστοιχα),  η όψη συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου ενισχύει την αναζήτηση του δικαίου, την υγιή φιλοδοξία και την ειλικρίνεια. Οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις ή με τη συγγραφική δραστηριότητα ή με συμφωνίες σε διεθνές επίπεδο πιθανότατα έχει θετική προδιαγραφή. Υπ’ όψιν: ενδεχομένως κάτι συζητάτε ή συμφωνείτε στις 28/11/2017 και επαναδιαπραγματεύεστε ή αναθεωρείτε γύρω στις 6/12/2017, για να καταλήξετε με σαφήνεια σε τελεσίδικες αποφάσεις / καταστάσεις γύρω στις 9/1/2018.

Για Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Παρθένους

Για όσους εκπροσώπους των ζωδίων γράφω παραπάνω, φυσικά με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως (γενέθλια γύρω στις 23/4, 26/10, 22/2, 26/8, αντίστοιχα),  η όψη συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου στις 13/1/2018 ενισχύει την ψύχραιμη αντιμετώπιση και τον προσεκτικό υπολογισμό των καταστάσεων (με στόχο το προσωπικό όφελος), τη σταθερή θέληση, τη φιλοπονία, τον ορθό λόγο, την έφεση προς την έρευνα και τη συγκεκριμενοποίηση- πραγματοποίηση κάθε θεωρητικής ιδέας.

Θα επανέλθω σύντομα με τη θεώρηση του ζητήματος από τη δύσκολη πλευρά του βάσει πάντα του αστρολογικού συστήματος ανάλυσης, εδώ στο νέο μας Άστρα-Πές Ντενίζ blog_oroskopos.gr!

Προηγούμενο άρθροΟι «τυχεροί» του 2018
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2017
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here