Ο Ερμής από το Ζυγό (18η μοίρα του ζωδίου) συναντά τον Πλούτωνα της διέλευσης (στον Αιγόκερω) στις 2/10/2018 με μια όψη τετραγώνου.

Η δυναμική αυτής της όψης αφορά κυρίως τους παρορμητικούς που γεννήθηκαν πολύ κοντά στις 8/4, 10/7, 11/10, 8/1, αλλά και τους μεταβλητούς με ημερομηνία γέννησης πολύ κοντά στις 24/5, 26/8, 25/11, 22/2 φέρνοντας τα ακόλουθα (ως εναλλακτικές ερμηνείες / τάσεις στην πραγματικότητα):

 • οξυθυμία, παρορμητική – αυτοκαταστροφική απόφαση
 • έλλειψη υπομονής
 • διάθεση επιβολής – άσκησης εξουσίας δια του λόγου
 • υπερφίαλη συμπεριφορά / στάση, κυρίως στις συζητήσεις / διαπραγματεύσεις
 • νευρική υπερένταση
 • εμμονές, αρνητικές σκέψεις
 • απρόσμενες, κυρίως δυσάρεστες ειδήσεις
 • προβληματικές καταστάσεις με το μεταφορικό μέσον / με αδέλφια – ξαδέλφια / με γείτονες
 • ένταση σε συζητήσεις / διαπραγματεύσεις , καυστικός λόγος, ειρωνεία, επικριτική στάση
 • ικανότητα επηρεασμού των άλλων δια της ρητορικής (όχι απαραίτητα με θετικά αποτελέσματα, εδώ εμπίπτει και το φαινόμενο της δημαγωγίας)
 • παρασκήνιο / προβληματικές καταστάσεις / “αλλοίωση” συνδεόμενα με επικοινωνίες ή έγγραφα
Προηγούμενο άρθροΑνάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 5/10/2018
Επόμενο άρθροΕρμής στο Σκορπιό: σημασία και συμβολισμός!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.