(γράφει η Marie-Denise) 

Ερμής:

επικοινωνία, διαπραγμάτευση, μετακινήσεις, έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, θέματα με αδέλφια / ξαδέλφια / γείτονες /μεταφορικό μέσον, γνώση κι επιμόρφωση, εμπόριο, συγγραφή, νεαρά άτομα, τρόπος σκέψης κι απόφασης, κίνηση, αντίληψη. Αυτές είναι πολλές από τις έννοιες που συνδέονται με τον Ερμή στην τέχνη της αστρολογίας. 

Κατά το χρονικό διάστημα της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, έχουμε συγκεκριμένες στιγμές όπου κάποιοι/ες μπορούν να νιώσουν πως μια υπόθεσή τους βαίνει καλώς, πιθανότατα δε, αυτή η υπόθεση “έρχεται” σαν είδηση ή αφορά στις παραπάνω αναφερθείσες έννοιες.

Εδώ παραθέτω τα χρονικά σημεία όπου ο Ερμής θα δείξει το καλό του πρόσωπο, δίνοντας παράλληλα τους ευνοημένους στο ζωδιακό, αντίστοιχα:

  • 5/6/2020 -εύνοια για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 29/6, 31/10, 27/2, 29/12, 28/4, 31/8
  • 1/7/2020 -εύνοια για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 30/6, 1/11, 28/2, 30/12, 29/4, 1/9
  • 22/7/2020 -εύνοια για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 1/7, 2/11, 1/3, 31/12, 30/4, 2/9
  • 30/7/2020 -εύνοια για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 12/7, 12/11, 10/3, 10/5, 10/1, 12/9

Δεν ξεχνάμε: έχουμε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά για τον Ερμή από τις 17/6 έως και τις 13/7/2020. Αυτό σημαίνει πως, ει δυνατόν, αποφεύγουμε τις καθοριστικές αποφάσεις, τις σημαντικές / πολύ ακριβές αγορές, αλλά και τη σύναψη συμφωνιών κατά το χρονικό αυτό διάστημα της φαινομενικά ανάδρομης τροχιάς του Ερμή.

Βεβαίως, μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο ευνοείται η έρευνα, η επανεξέταση ζητημάτων και η επαναδιαπραγμάτευση. Πιθανά, δε, θα έλθουν στην επιφάνεια ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει παλαιότερα, έτσι ώστε να επιλυθούν και να διευθετηθούν δεόντως, ειδικά για τους ευνοημένους και τις ευνοημένες που αναφέρονται στο παρόν κείμενο.

Ευχές για καλή τύχη σε όλες κι όλους!

MD

Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Καρκίνο (29/5-4/8/2020)
Επόμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής (16/6-15/7/2020)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.