Έκλειψη σελήνης, 27/7/2018 και ώρα Ελλάδος 23:23. Τη μελετώ και σκέφτομαι: Αχ, βρε ζωή, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις…(από τη γνωστή ελληνική ταινία).

Πραγματοποιείται στην 5η μοίρα στον άξονα Λέοντα / Υδροχόου.

Και φυσικά, σε πρώτο επίπεδο, θα γράψω για όσους κι όσες αναμένετε κάτι τυχερό με αυτό το φεγγάρι! (σιγά μην ξεκινήσω με τ’ αρνητικά. Αυτά τα ετοιμάζω…για αργότερα…)

Συνεπώς, αν είστε γεννημένοι στα παρακάτω ζώδια (με συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως), έχετε ν’ αναμένετε αναλόγως (θετικές εξελίξεις):

Κριοί γεννημένοι κοντά στις 26/3: μια γνωριμία ή ένας στόχος ή μια σύμπτωση ή μια ευκαιρία ή μια ιδέα σας ανανεώνει. Βρίσκετε λύσεις και διεξόδους!

Τοξότες γεννημένοι  κοντά στις 27/11: μια εκδρομή ή μια συζήτηση ή μια πρόταση ή μια εμπορική συναλλαγή ή μια συνάντηση κάτι αλλάζουν επί τα βελτίω και ταράζουν ευχάριστα τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ζυγοί γεννημένοι κοντά στις 28/9: μυρίζει έρωτας ή δημιουργική / καλλιτεχνική / επιχειρηματική διάθεση κι επιτυχία! η χαρά από ένα τυχερό γύρισμα ή από εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά είναι στο…πρόγραμμα!

Δίδυμοι γεννημένοι κοντά στις 26/5: ταξίδια ή θέματα που συνδέονται με το Εξωτερικό ή μεγάλα συμβόλαια ή νομικές υποθέσεις ή σπουδές ή μεγάλες προσδοκίες σε προσωπικό / επαγγελματικό επίπεδο βρίσκουν τώρα την απάντηση που περιμένατε από τη ζωή: ναι (με επιτυχία) σε όλα!

Προηγούμενο άρθροΈκλειψη της 13/7/2018. Είναι σοβαρό, γιατρέ μου;
Επόμενο άρθροΈκλειψη “μυστήριο”: Αύγουστος 2018
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.