Η 8/11/2018 μάλλον αποτελεί ημερομηνία σταθμό για πολλούς και πολλές μέσα στο ζωδιακό: ο ευεργέτης Δίας εισέρχεται στον Τοξότη, ζώδιο το οποίο κυβερνά, υποσχόμενος δώρα και ευκαιρίες!

Έως και τις 31/12/2018 ο Δίας θα διατρέξει τις πρώτες 11 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι – πιο συγκεκριμένα- αναμένουν ανακούφιση, αισιοδοξία, διεξόδους, ευκαιρίες ή ακόμα και μεγάλες στιγμές επιτυχίας / ευτυχίας μέσα στο Νοέμβριο και στο Δεκέμβριο τούτης της χρονιάς.

Ας δούμε, πρωτίστως, ποιοι και ποιες μπορούν να ελπίζουν σε κάτι όντως καλύτερο και μάλιστα πολύ σύντομα!

  • Κριοί γεννημένοι έως και την 1η Απριλίου (με περιορισμούς λόγω Κρόνου)
  • Λέοντες γεννημένοι έως και την 3η Αυγούστου
  • Αρκετοί Τοξότες γεννημένοι έως και την 3η Δεκεμβρίου
  • Ζυγοί γεννημένοι έως και την 4η Οκτωβρίου (με περιορισμούς λόγω Κρόνου)
  • Υδροχόοι γεννημένοι έως και την 31η Ιανουαρίου
  • Αρκετοί Δίδυμοι γεννημένοι έως και την 1η Ιουνίου

Πιθανώς, βέβαια, να μην έχετε τον Ήλιο σας (δηλαδή το ζώδιό σας) στα παραπάνω ζώδια ή να είστε γεννημένοι / ες αργότερα εντός των συγκεκριμένων ζωδίων. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιον προσωπικό πλανήτη ή κάποιο σημείο στο χάρτη σας σε αντιστοιχία. Συνεπώς: μπορείτε ν’ αναμένετε κάτι ελπιδοφόρο, ακόμα κι αν έχετε πλανήτη / σημείο (στο γενέθλιο ωροσκόπιο) τοποθετημένο στις πρώτες 11 μοίρες του Κριού, του Λέοντα, του Ζυγού, του Υδροχόου, ακόμα ίσως και του Τοξότη ή των Διδύμων.

Ημερομηνίες – κλειδιά, οι οποίες δείχνουν ακόμα εντονότερη τύχη (επιτυχή έκβαση καταστάσεων ή τυχερή σύμπτωση / πρόταση / διέξοδο) εντός του τελευταίου διμήνου του 2018 (για εσάς που αναφέρω στο παρόν κείμενο);

  • 25/11/2018
  • 27/11/2018
  • 21/12/2018

Εκ παραλλήλου, ο Δίας από τον Τοξότη θα βρεθεί σε «σχέση quatrile» με τον Άρη από τους Ιχθύς. Σημειώστε, λοιπόν, πως για ορισμένους μέσα στο ζωδιακό χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση και στις κινήσεις/ επιλογές, καθώς καραδοκούν τάσεις: επιπολαιότητας, βιασύνης, υπέρμετρης – ζημιογόνου αισιοδοξίας, αδιέξοδων (κρυφών) σχέσεων, σύναψης μακροπρόθεσμα ζημιογόνων ή τουλάχιστον μη αποδοτικών ή προβληματικών σχέσεων / συνεργασιών. Οι τάσεις αυτές διαφαίνονται ισχυρότερες κατά τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου 2018 και αφορούν κυρίως τους γεννημένους πολύ πολύ κοντά στις 28/5, 29/11, 12/4, 14/7, 15/10, 12/1.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ επιτυχημένη σχέση στην αστρολογία
Επόμενο άρθροΠοσειδώνας και συγχύσεις / προβλήματα κατά το τελευταίο δίμηνο του 2018
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here