(γράφει η Marie-Denise) 

Με μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω, οι πρώτες δέκα ημέρες του Δεκεμβρίου 2019 φαντάζουν πραγματικά πιο ανακουφιστικές δίνοντας τύχη ή ευκαιρίες στους:

  • Ταύρους που γεννήθηκαν από τις 26/4 έως και τις 7/5
  • Σκορπιούς που γεννήθηκαν από τις 29/10 έως και τις 9/11
  • Παρθένους που γεννήθηκαν από τις 29/8 έως και τις 9/9
  • Ιχθύς που γεννήθηκαν από τις 25/2 έως και τις 7/3
  • Αιγόκερους που γεννήθηκαν από τις 28/12 έως και τις 7/1
  • Καρκίνους που γεννήθηκαν από τις 28/6 έως και τις 9/7

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 8/12/2019 φαντάζει πολύ εποικοδομητικό προσφέροντας διεξόδους συγκεκριμένα στους γεννημένους στις 6/5, 8/11, 8/9, 6/3, 6/1, 8/7.

Εξ΄άλλου, και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα (3/12/2019) μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση επαγγελματικών / επικοινωνιακών / εμπορικών στόχων πολλών γεννημένων κοντά στις 11/5, 11/1, 13/9, 11/3, 13/7, 13/11!

Μόνο οι μέρες 7-8/12/2019 θα μπορούσαν να θολώσουν ολίγον το τοπίο, με έναν Ήλιο στη διέλευση να συναντά τετραγωνικά τον Ποσειδώνα, οπότε η σύγχυση, η κακοδιαθεσία, αλλά και τα διλήμματα ή τα προβλήματα (ακόμα και με το νερό ή άλλα φυσικά φαινόμενα) είναι πιθανά κυρίως για τους μεταβλητούς του β’ δεκαημέρου (με γέννηση στις 6/6, 6/3, 8/9, 8/12), αλλά και για κάποιους σταθερούς που γεννήθηκαν στην αρχή των ζωδίων (με γέννηση κοντά στις 21/4, 21/1, 24/7, 24/10).

Σας εύχομαι τύχη και χαρές!

Προηγούμενο άρθροΣτιγμές Σύγχυσης / Ανατροπής κατά το Δεκέμβριο 2019
Επόμενο άρθροΔεκέμβριος 2019 Αστρολογικές Προβλέψεις (video)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here