(γράφει η Marie-Denise)

Εκτός από τη νέα σελήνη, η οποία πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή, 24/1/2020 και ώρα Ελλάδος 11:43μμ., τι άλλο έχουμε;

Ας τα δούμε με τη σειρά.

Νέα σελήνη στον Υδροχόο: αλλαγές, ανατροπές, ρήξεις, αλλά και συγχύσεις πιθανές, όπως κι έκτακτα τρεξίματα. Αφορούν κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 24/1, 24/4, 27/7, 27/10, 9/6, 11/9, 11/12, 9/3 και κάνουν την εμφάνισή τους από σήμερα έως την επόμενη νέα σελήνη, δηλαδή έως τις 23/2/2020. Οι μέρες που «θυμίζουν» την ενέργεια (άρα και τις εκφάνσεις) του φεγγαριού έως τότε θα είναι οι κάτωθι: 29/1, 31/1, 1/2 του 2020.

Φυσικά, μέσα σε όλα, αν γεννηθήκατε κοντά στις 25/3, 25/5, 26/11 και κοντά στις 27/9, πιθανώς έχετε να αναμένετε κάτι ικανοποιητικό ως εξέλιξη εντός των 28 ημερών που ακολουθούν της νέας σελήνης.

Κατά τα λοιπά, για τις επόμενες ημέρες της χρονικής περιόδου όπου αναφέρομαι εδώ (δηλαδή έως τις 7/2/2020) θα σημείωνα:

  • τις επεκτάσεις που νιώθετε ότι μπορείτε, αλλά και θέλετε να κάνετε (στη γνώση, στα επιχειρηματικά / επαγγελματικά / εμπορικά σχέδια, στις μετακινήσεις / στα ταξίδια, στην κοινωνικότητα) οι γεννημένοι/ ες πολύ κοντά στις 3/4, 3/1, 5/7, 6/10,  18/5, 20/8, 20/11, 17/2 (στις αρχές Φεβρουαρίου 2020 κυρίως)
  • τα εποικοδομητικά βήματα στα οποία μπορείτε να προβείτε (στις πρώτες 3-4 ημέρες του Φεβρουαρίου) όσον αφορά σε υποθέσεις όπου εμπλέκονται χρήματα / αισθήματα / σχέσεις / συνεργασίες οι γεννημένοι / ες γύρω στις 14/5, 16/9, 16/11, 14/3, αλλά και κάποιοι/ ες με γέννηση κοντά στις 16/7 και γύρω στις 14/1 (Καρκίνοι κι Αιγόκεροι της παραγράφου με περισσότερο κόπο ή με την αίσθηση ξεκαθαρισμάτων ή σκληρού τιμήματος)
  • τη σύγχυση των αξιοσημείωτων «μποφόρ» που θυμίζει η διέλευση Αφροδίτης / Άρη στις 27-28-29/1/2020 και η οποία «συνοδεύει» ανατριχιαστικά κι ενοχλητικά τη βιωματική εμπειρία πολλών γεννημένων κοντά στις 7/6, 9/9, 9/12, 7/3, 22/4, 25/7, 25/10, 22/1
  • τη θετική ενέργεια που κουβαλάτε (και καλά κάνετε φυσικά) πολλοί Κριοί και Λέοντες του β’ και του γ’ δεκαημέρου!
Προηγούμενο άρθροΑς μιλήσουμε για τον… Δία! – α’ τρίμηνο 2020
Επόμενο άρθροΒαλεντίνος 2020 με Σελήνη στο Σκορπιό!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here