(γράφει η Marie-Denise) 

(Ένα πρώτο, συνοπτικό αφιέρωμα στον original Άρη, κυρίως για όσες / όσους έχουν τον πλανήτη στον Κριό στο προσωπικό τους ωροσκόπιο) .

Καταφθάνει στο τέλος του μήνα, φουριόζος, αποφασιστικός, μαχητικός, επιθετικός, ανταγωνιστικός, αλλά και πρωτοπόρος.

Είναι ο Άρης της ζωτικότητας, της ειλικρίνειας, του θάρρους, της τόλμης, της έντονης δραστηριοποίησης και της σεξουαλικότητας. Επιθυμεί την αίσθηση της ανεξάρτητης δράσης είτε της δυνατότητας για ανάληψη πρωτοβουλιών και ηγεσίας. Ταιριάζει γάντι στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αθλητές, αλλά και σε όσους αναλαμβάνουν ανώτερες θέσεις σ’ έναν οργανισμό.

Ενθουσιάζεται με ό,τι καταπιάνεται.  Μπορεί να πάρει ρίσκο και δεν φοβάται, γιατί όντως μπορεί ν’ αποτελέσει την  προσωποποίηση της φράσης “η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς”.

Στα δύσκολα του Άρη στον Κριό μπορούμε να θέσουμε την τάση για “επιπόλαιη” διακοπή σε οποιαδήποτε προσπάθεια (σταματά οτιδήποτε αν πάψει να πιστεύει στο στόχο ή αν δεν ικανοποιείται πλέον, αν δηλαδή χάσει για κάποιο λόγο τον πρώτο ενθουσιασμό).

Παράλληλα, αν βρίσκεται δύσκολα τοποθετημένος στο γενέθλιο ωροσκόπιο ή αν δεχτεί έντονες δυσαρμονικές επιρροές από τις διελεύσεις, θα μπορούσαμε να δούμε απότομη ρήξη με εκρηκτικές διαδικασίες σε σχέσεις / συνεργασίες. Οι βιαιότητα στη συμπεριφορά, όταν θέλει να επιβληθεί, η έντονη βιασύνη, η “παιδική” / “εφηβική” αντίδραση σε διαφωνίες είτε στο χειρισμό αντικειμένων / καταστάσεων συγκαταλέγονται επίσης στα δύσκολα θέματα που πραγματευόμαστε, όταν παρατηρούμε έναν Άρη στον Κριό σε προκλητικές όψεις με άλλους πλανήτες εντός του ατομικού αστρολογικού χάρτη ενός ανθρώπου.

Ατυχήματα, πυρετός, φλεγμονές, χτυπήματα, προβλήματα στο πρόσωπο (κεφάλι): έννοιες που προσέχουμε, όταν βάλλεται ένας προσωπικός Άρης στον Κριό και κυρίως όταν τοποθετείται στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου.

Έχουμε πολλά να πούμε (σε επόμενα “επεισόδια”), καθώς ο κριαρίσιος Άρης της διέλευσης θα βρεθεί σε κόντρα με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα της διέλευσης δείχνοντας…αν μη τι άλλο “μάχες”…για πολύ κόσμο. Προς το παρόν, ας κρατήσουμε τούτο: “τα καλά κόποις κτώνται”…

Με την αγάπη μου!

M.Denise

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής (16/6-15/7/2020)
Επόμενο άρθροΈκλειψη και…”κρίσεις”… (21/6/2020)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.