(γράφει η Marie-Denise)

Στρατηγική, αποφασιστικότητα, αργή, σταθερή, μεθοδική δράση, επιθετικότητα με προγραμματισμό, επιτυχής στόχευση, έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και εκδικητικότητα. Αυτές είναι κάποιες από τις κυρίαρχες ποιότητες που συνήθως αποδίδονται στον Άρη του Σκορπιού, σ’ έναν Άρη ο οποίος βρίσκεται σε κυριαρχία, επιζητά τον έλεγχο και την εξουσία, ωστόσο ξέρει να περιμένει τη σωστή στιγμή και να «παγώνει» εκεί όπου πρέπει, για να πάρει το χρόνο του, να προετοιμαστεί σωστά και να «χτυπήσει» στο κέντρο ακριβώς όταν θα είναι ώριμες οι συνθήκες.

Ο Άρης του Σκορπιού θα εμπλακεί με τις διελεύσεις των “βαρέων” πλανητών κατά το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2019 κατά τρόπο ώστε:

  • Συγχύσεις / ασθενικότητα / δράση με λανθασμένα κίνητρα ή με «αρρωστημένη» δυναμική (δράσης / αντίδρασης) είναι πιθανά φαινόμενα για πολλούς σταθερούς και μεταβλητούς της 20-21/4, 20-21/1, 23-24/7, 23-24/10, 5-6/6, 5-6/3, 7-8/9, 7-8/12. Όλοι εσείς προσέξτε περισσότερο γύρω στις 20/11/2019.
  • Ανατρεπτική συμπεριφορά, απότομες διαφωνίες και ρήξεις, ατυχήματα και ζημιές πάσης φύσεως, επιθετική δράση / αντίδραση, «επεμβάσεις», ξαφνικές αλλαγές είναι έννοιες που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με την εμπειρία κάποιων σταθερών και μεταβλητών με ημερομηνίες γεννήσεως γύρω στις 23/4, 23/1, 26/7, 26/10, 8/6, 8/3, 10/9, 10/12. Όλη η ομάδα της παραγράφου προσέξτε περισσότερο κοντά στις 24/11/2019.
  • Εμπνευσμένη δράση, ρομαντική συμπεριφορά, καλλιτεχνική δημιουργία, κατάστρωση έξυπνων διεξόδων, δυναμική έκφραση φιλευσπλαχνίας και εθελοντικής προσφοράς, εύστοχη παρασκηνιακή μεθόδευση και στρατηγική είναι κάποιες εκδοχές ερμηνείας για πολλούς γήινους και υδάτινους με ημερομηνίες γέννησης πολύ κοντά στις 6/5, 6/1, 8/9, 8/7, 8/11, 6/3. Οι τάσεις αυτές θα παρατηρηθούν κυρίως γύρω στις 13/12/2019.
  • 15-16-17/12/2019: ημερομηνίες όπου φαίνεται ότι ο τολμών μπορεί να νικήσει ή …να ρισκάρει ανεπιτυχώς. Όλα εξαρτώνται φυσικά από το προσωπικό ωροσκόπιο, ήτοι από την ατομική περίπτωση και τις εκάστοτε συνθήκες. Πάντως, η τάση για πιο βιαστική / παρορμητική δράση / αντίδραση ή ακόμα και για επιπόλαιες συμπεριφορές / επιλογές θα υπάρχει και πολλά μπορούν να συμβούν σε επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών, τα οποία ίσως αργότερα να αναθεωρηθούν ή να αποδειχθούν ανεπαρκή συγκριτικά με τις πρώτες προσδοκίες. Προσέξτε / μετρήστε περισσότερο τις επιλογές σας οι γεννημένοι/ ες στα σταθερά ή παρορμητικά ζώδια και συγκεκριμένα με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 8/5, 10/8, 10/11, 7/2, 24/3, 25/6, 25/12, 26/9.
  • Στις 19/12/2019 υπάρχει ιδιαίτερη τάση ρεαλιστικής και πρακτικής στόχευσης, σκληρής αλλά αποδοτικής στρατηγικής, οργάνωσης, ελέγχου και μεθοδικής, επίμονης προσπάθειας, κάτι που θα γίνει αισθητό και θα έχει τα αναμενόμενα επιθυμητά αποτελέσματα για πολλούς γήινους και υδάτινους της 9-10/5, 9-10/1, 11-12/9, 11-12/7, 11-12/11, 9-10/3.
  • Έλεγχος, ρεαλισμός, μεθοδική προσπάθεια και στρατηγική, οργάνωση και επιτυχής στόχευση είναι και πάλι αισθητά ως έννοιες στις 22-23/12/2019. Αυτή τη φορά οι έννοιες που αναφέρω σχετίζονται με την εμπειρία γήινων και υδάτινων της 12/5, 12/1, 14/9, 14/7, 14/11, 12/3, οι οποίοι μπορούν να φέρουν πραγματικά καλά αποτελέσματα με σωστό προγραμματισμό και με υπολογισμένη δράση.

 

Προηγούμενο άρθροΤραγουδοπροβλέψεις πανσελήνου (12/11/2019)
Επόμενο άρθροΟι εκδρομές του Δεκεμβρίου 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.