(γράφει η Marie-Denise)
Καλώς την! είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό και την υποδεχόμαστε μετά Βαΐων και κλάδων το βράδυ της 14/9/2019.
Μας αρέσει; ε, ναι!
Γιατί είναι…
όμορφη
ελκυστική
δίκαιη
Γιατί ξέρει από…
λεπτότητα, ευγένεια, τακτ και αβρότητα
κοινωνικότητα
αξιοπρέπεια
Αλλά και γιατί…
αγαπάει την Τέχνη και το ωραίο από κάθε άποψη.
Για την Αφροδίτη στο Ζυγό σαφώς είναι σημαντική μια “ιδανική σχέση” με τον ανάλογο ρομαντισμό, αλλά κι ένα περιποιημένο περιβάλλον γενικότερα. Με φωτεινές εξαιρέσεις (βάσει τοποθέτησης στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη) μπορούμε να πούμε ότι ο κανόνας για μια Αφροδίτη σε κυριαρχία είναι η έμφυτη τάση για οφέλη μέσα από τη “συμπόρευση” σ’ ένα γάμο ή σε έναν συνεταιρισμό, κάτι που το ίδιο το άτομο ούτως ή άλλως κυνηγά, αφού επιζητεί μια άνετη και καλή ζωή. Το καλλιτεχνικό ταλέντο είναι πολλάκις έντονο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η δύσκολη τοποθέτηση μιας Αφροδίτης στο Ζυγό (κυρίως από οίκο ή / και όψεις εντός γενεθλίου ωροσκοπίου) θα μπορούσε να δείχνει λανθασμένες επιλογές και επιπολαιότητα σε θέματα αγάπης, έντονη αναποφασιστικότητα αλλά και νωθρότητα, έλλειψη αισθήματος ευθύνης, τάση εξάρτησης από τον περίγυρο και πολύ περισσότερο από σημαντικά πρόσωπα, αλλά και υπερβολές στην κατανάλωση ζάχαρης, καθώς και ορμονικά ζητήματα.
Θέλετε να ασχοληθείτε με την εξωτερική εμφάνιση και την ομορφιά σας; Μάλλον αξίζει να επιλέξετε το χρονικό διάστημα από τις 15/9 έως και τις 8/10/2019, πολύ περισσότερο αν ανήκετε σε αέρινα ή πύρινα ζώδια!