(γράφει η Marie-Denise) 

Από τις 6/9/2020 έως και τις 2/10/2020, λοιπόν, όπως είδατε στο Μέρος Α’ του αφιερώματος στη λιονταρίσια Αφροδίτη, η ευεργέτιδα του ζωδιακού θα διελαύνει στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνάται από τον Ήλιο και στο οποίο ο Ποσειδώνας έχει την έξαρσή του.

Το θέμα είναι, ποιοι και ποιες θα νιώσουν ουσιώδη εύνοια μέσα από αυτήν την αστρολογική συγκυρία.

Κυρίως θα λέγαμε ότι η εύνοια αφορά τους πύρινους του ζωδιακού, ήτοι τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες, την ίδια εποχή όπου και οι Υδροχόοι, αλλά δευτερευόντως και Ζυγοί και Δίδυμοι μπορούν να συναντήσουν αξιόλογες ευκαιρίες και να κινηθούν με ευελιξία και αποδοτικότητα.

Πιο συγκεκριμένα: 

  • Κριοίεστιάστε στον έρωτα- στο φλερτ,  στα παιδιά, στις επιχειρήσεις, στα χόμπυ, στην αναψυχή, στις τέχνες, αλλά και στις επιθυμίες σας, δηλαδή σε οτιδήποτε για εσάς προσωπικά σημαίνει  / φέρνει την έννοια της χαράς στη ζωή σας
  • Λέοντεςεστιάστε στην εξωτερική εμφάνιση, φροντίστε το look σας, σε μια εποχή όπου πραγματικά μπορείτε να νιώσετε ότι λάμπετε κι ότι εκπέμπετε γοητεία μαγνητίζοντας τα βλέμματα και τραβώντας επάνω σας το θαυμασμό, αλλά και τη συμπάθεια των άλλων. Με μια Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όλα είναι πιθανά, ακόμα κι ο (ξαφνικός) έρωτας είτε η (αναπάντεχη) επαγγελματική ευκαιρία! 
  • Τοξότεςεστιάστε σε μεγάλες προσδοκίες ζωής, στα όνειρά σας, σε ταξίδια (μακρινά), μεγάλες συμφωνίες στο εξωτερικό ή με πολυεθνικά περιβάλλοντα, σε μια νομική υπόθεση, αλλά και σε σπουδές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να δώσει χαρά με εξελίξεις σχετικές με την τεκνοποίηση ή τη γέννηση ενός νέου, αισιόδοξου και πολλά υποσχόμενου σχεδίου. Δραστηριότητες που συνδέονται με φιλοσοφία  / νομική / εκδόσεις / τουρισμό έχουν μεγαλύτερη τύχη. Αγάπη από μακριά ή με κάποιες σημαντικές διαφορές; ναι, παίζει κι αυτό! 
  • Υδροχόοιεστιάστε στην ευκαιρία που έχει να κάνει με τις σημαντικές για εσάς σχέσεις, το γάμο ή τις συνεργασίες / συμφωνίες. Τώρα οι “άλλοι” γενικώς / ειδικώς σας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη συμπάθεια / εκτίμηση, με πιο θετικές προθέσεις, εν πάση περιπτώσει! 
  • Ζυγοίεστιάστε στις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από την έννοια της εξωστρέφειας, της κοινωνικότητας, αλλά και της συμμετοχής σας σε συλλογικές δραστηριότητες. Ναι, πρέπει να παρευρεθείτε (από κοντά ή…διαδικτυακά λόγω Covid-19) σε οποιαδήποτε “συνάντηση” με κόσμο, γιατί μέσα από γνωριμίες / φιλίες ξεπροβάλλουν έρωτες ή επαγγελματικές ευκαιρίες είτε και ιδέες για νέους στόχους ζωής που θα σας ανανεώσουν πραγματικά! 
  • Δίδυμοιεστιάστε την επικοινωνία, στην τέχνη του λόγου, δηλαδή στη διπλωματία, στην καλή διαπραγμάτευση και στην ποιοτική συμφωνία που θα μπορούσε να προκύψει προφανώς. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επιδιορθώσετε σχέσεις / συνεργασίες που παρουσίαζαν γκρίζα σύννεφα προηγουμένως. Πιθανότητα για βελτίωση στις σχέσεις με αδέλφια / ξαδέλφια / γείτονες, αλλά και για αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, παρακαλώ εντείνετε τις προσπάθειές σας. Μικρές μετακινήσεις – εκδρομές, εμπόριο- συναλλαγές, αλλά και συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης; ναι, σε όλα! 
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στο Λέοντα- σύντομα κοντά μας – Μέρος Α’
Επόμενο άρθροΠλανητικές…”καραμπόλες” της Αφροδίτης από το Λέοντα- Σεπτέμβριος 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.