(γράφει η Marie-Denise) 

Ήλιος στο Λέοντα: στην κυριαρχία του. Φοράει τα καλά του. Γεμάτος φως, αισιοδοξία, ζωτικότητα κι έμπνευση.

Ήλιος στο Λέοντα σημαίνει ηγέτης, ζωντανός, ορμητικός, μονίμως δημιουργικός, εξελισσόμενος, αυτόφωτος, γεμάτος πάθος κι ερωτισμό.

Ήλιος στο Λέοντα σημαίνει δοτικός, γενναιόδωρος, “large” με κάθε έννοια. Ναι, θέλει να ζει και να ζει καλά. Είναι ο Ήλιος που κατακτά την τέχνη του “ευ ζην” ή τουλάχιστον αυτό θέλει να μάθει.

Ξέρει πως κάθε φορά που “πέφτει”, είναι η ευκαιρία του να δείξει στους γύρω την τέχνη του να ορθώνεσαι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αγαπά εαυτόν, άρα έχει τη δύναμη να αγαπά και τους άλλους. Με μια δυναμική ακόμα και ποσειδώνια – στην αστρολογική σκέψη- μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που θα οδηγήσει με ιδανικά φιλανθρωπίας, ενσυναίσθησης, κατανόησης, προσφοράς. Άνθρωπος με διαίσθηση περίεργη, μια διαίσθηση που λειτουργεί δημιουργικά, καλλιτεχνικά, παραγωγικά, ακόμα και θεραπευτικά.

Τον κατηγορούν για άνθρωπο ιδιαιτέρως “εγωιστή / εγωκεντρικό”, “υπερόπτη”, “υπερφίαλο”, ακόμα και για ψεύτη – θεατρίνο. “Θέλει κόλακες κι αυλή”, λένε. Και ναι, είναι αλήθεια, υπάρχει και αυτή η κατηγορία Λεόντων στην…πιάτσα. Όπως σε κάθε ζώδιο, έτσι και στο ζώδιο του Λέοντα, υπάρχουν τα πρόσωπα εκείνα που ενσαρκώνουν την κατώτερη οκτάβα του ζωδίου και γίνονται…”ο κακός εαυτός του ζωδίου σε ακραίες περιπτώσεις”.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί όμως το γεγονός ότι ένας / μία Λέων θα γεμίσει με δώρα τον άνθρωπο που ερωτεύεται, ξέρει να χαρεί τη ζωή και το χρήμα, να διασκεδάσει, να κάνει διακοπές, να γλεντήσει, να παθιαστεί με οτιδήποτε εξιτάρει την ψυχή του; ο Λέων γνωρίζει πώς να λάβει, αλλά και να προσφέρει τη χαρά. Παράλληλα, είναι γεννημένος δάσκαλος ή ελεύθερος επαγγελματίας, παιδαγωγός, ανιματέρ, καλλιτέχνης, δημιουργός. Αγαπά τα παιδιά, αγαπά οτιδήποτε είναι “νέο αίμα”, γεμάτο φως και ζωντάνια!

Η χρονιά των Λεόντων (2020-2021) θα ξεκαθαρίσει κάποια τοπία (ειδικά για τους γεννημένους έως και τις 5/8). Κάποιοι/ες θα βιώσουν και ισχυρές αλλαγές σε πολλαπλά επίπεδα.  Παράλληλα, είναι ένας κύκλος ο οποίος μέλλει ν’ ανοίξει τις πόρτες σε καινούργιες ευκαιρίες σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, συμμαχιών. Σε επίπεδο οικονομικών  / αίσθησης ασφάλειας και σταθερότητας οι δυο επόμενοι κύκλοι (2020-21 και 2021-22) φέρνουν μεγαλύτερη ισορροπία στους Λέοντες μέσα από σωστή διαχείριση και μετρημένο / υπολογισμένο ρίσκο.

Καλή γενεθλιακή χρονιά, να ζήσετε με υγεία κι ευημερία, αγαπημένοι/ες δημιουργοί!

M.D.

Προηγούμενο άρθροΤι θα προσέχαμε στις 7/8/2020;
Επόμενο άρθροΗ νέα σελήνη του Αυγούστου 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here